Par iekārojamāko darba devēju Latvijā atzīst "Latvenergo" 0

Ceturtdiena, 25 feb 2016, 15:42 Versija drukāšanai

Par iekārojamāko darba devēju Latvijā 2015.gadā atzīta valsts energoapgādes kompānija "Latvenergo", aģentūrai BNS pavēstīja personāla atlases uzņēmuma "CV-Online Latvia" Mārketinga un komunikācijas vadītāja Krista Roziņa.


Tādējādi "Latvenergo" Latvijas iekārojamākā darba devēja titulu "CV-Online Latvia" veiktajā aptauja ir ieguvis ceturto gadu pēc kārtas.

 

Savukārt par labāko darba devēju finanšu sektorā atzīta "Swedbank", tirdzniecības sektorā - degvileas tirgotāju "Statoil Fuel & Retail Latvia", telekomunikāciju un informācija tehnoloģiju (IT) sektorā - mobilo sakaru operators "Latvijas Mobilais telefons", bet transporta un loģistikas sektorā - nacionālā aviokompānija "airBaltc". "Latvenergo" atzīts par labāko darba devēju pērn arī ražošanas sektorā.

 

Savukārt titulu "Gada izaugsme" - visstraujāk augošie darba devēji, kas topā pakāpušies par visvairāk pozīcijām - šogad ieguva būvniecības uzņēmums "UPB" un informācijas tehnoloģiju uzņēmums "Tele2 Shared Service Center".

 

Žurnāla "Kapitāls" vadītājs Juris Kabakovs pauda prieku par eksportējošo uzņēmumu straujo izaugsmi, no kuriem viens ir Latvijas būvniecības un projektēšanas holdings, bet otrs – multifinkcionāls ārpakalpojumu centrs, kas nodrošina IT un arī finanšu pārvaldību lielam starptautiskam uzņēmumam.

 

Par labāko darba devēju Kurzemē tika atzīts uzņēmums "Ventspils naftas termināls", par labāko darba devēju Zemgalē - "Dobeles dzirnavnieks", Vidzemē - "Cēsu alus", bet Latgales populārākā un iekārotākā darba devēja titulu ieguva "Latvijas Maiznieks".

 

Salīdzinot ar iepriekšējā gada aptaujas rezultātiem respondentu skaits, kuri par labāko darba devēju uzskata savu līdzšinējo darbavietu, ir divkāršojies. "Uzņēmumiem kļūst arvien svarīgāk izprast pašreizējo un potenciālo darbinieku novērtējumu, veidojot atbilstošu personāla vadības stratēģiju darbinieku piesaistei un noturēšanai. Šā gada aptaujas rezultāti rāda, ka pieaudzis to respondentu skaits, kas aptaujā par labāko darba devēju Latvijā ir nobalsojuši par savu pašreizējo darbavietu - pagājušajā gadā 20%, bet šajā gadā jau turpat 40%. Tas apliecina veiksmīgas personāla vadības nozīmi un lomu," uzsvēra "CV-Online Latvia" vadītājs Aivis Brodiņš.

 

Aptauju "TOP darba devējs 2015" veica vadošais interneta personāla atlases uzņēmums "CV-Online Latvia" no pērnā gada 28.decembra līdz šī gada 27.janvārim. Šogad aptaujā piedalījās turpat 4 ,1 tūkstoši respondentu no visas Latvijas. Pilnībā saraksts "Labāko darba devēju TOP 50" un komentāri jau trešo gadu tiek publicēti žurnāla "Kapitāls" marta numurā.

 

"CV-Online" ir starptautisks interneta personāla atlases uzņēmums, kas Latvijā veiksmīgi darbojas kopš 1999.gada, ieņemot pārliecinošas tirgus līdera pozīcijas.

0
Autors:BNS
Foto:latvenergo.lv

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

8. maijā, 14:53 Klimata un enerģētikas ministrijas vadību nosver uz šķeldas svariem Daugavpilī
29. aprīlī, 12:54 Tiek noslēgta apkures sezona
25. aprīlī, 09:55 Sabiedriskā transporta mēnešbiļetes Daugavpilī: vai tas ir izdevīgi?
22. aprīlī, 09:16 No 1. jūlija tekstilizstrādājumiem tiks piemērots jauns nodoklis. Kas notiks ar apģērbu cenām?
17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti