“Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties 0

Ceturtdiena, 26 okt 2023, 14:51 Versija drukāšanai

“Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties

Budžeta pārvaldība nav viegls uzdevums. Daudzi piekritīs, ka izdevumu stabilitātes saglabāšana kļūst aizvien grūtāka, ņemot vērā aizvien pieaugošās preču un pakalpojumu cenas. Tā kā liela daļa mūsu ikmēneša budžeta tiek iztērēta pārtikas veikalos, no tā ir vērts sākt taupīšanu. Uzziniet, kā gudras iepirkšanās principi var jums palīdzēt ietaupīt jau pēc pirmā mēneša, bet pat viena “Lidl” akcija – iedvesmot visas nedēļas veselīgāku ēdienkarti.


Ievērojiet iepirkšanās grafiku

 

Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc nevarat ietaupīt naudu, ir tas, ka pārāk bieži apmeklējat lielveikalus. Atzīsim – pat tad, kad aizskrienam iegādāties tikai nepieciešamus sīkumus, mēs bieži vien nespējam pretoties kārdinājumam iegādāties kaut ko neplānotu un bieži vien ne visai vajadzīgu. Labākā stratēģija, kā pārvaldīt savu budžetu, ir iepirkties pēc plānota grafika. Vienkārši izvēlieties konkrētu dienu, kad atvēlēsiet laiku iepirkumiem, un centieties to darīt ne biežāk kā reizi nedēļā.

 

Sastādiet nedēļas ēdienkarti

 

Katru reizi, kad dodaties iepirkties, veltiet laiku, lai saplānotu nedēļas ēdienkarti. Idejas meklējiet internetā vai ieskatieties lielveikalu akciju bukletos, piemēram, varbūt parādīsies kāda laba Lidl akcija? Tas ne tikai palīdzēs jums ēst veselīgāk, bet arī ievērojami ietaupīt. Konkrēts sastāvdaļu saraksts palīdzēs jums iepirkties daudz ātrāk. Turklāt jūs nepievienosiet grozā papildu preces, ko, pastāv iespēja, nepaspēsit apēst.

 

Ikviena “Lidl” akcija iknedēļas akciju bukletā – meklējiet tās

 

Iknedēļas lielveikalu akciju bukleti ir lielisks taupīšanas palīglīdzeklis. Jūs varat iepriekš apskatīt akcijas produktus un, pamatojoties uz tiem, izveidot savu nedēļas ēdienkarti. Ja paši nevarat neko izdomāt, pamēģiniet internetā meklēt “budžetam draudzīgas maltītes no...” (ievadiet pārtikas produktus). Ir vērts atzīmēt, ka arī pašos lielveikalu bukletos bieži vien tiek publicētas receptes ar populārākajiem akcijas produktiem, tāpēc noteikti ir vērts tos pārbaudīt.

 

Izvēlieties produktus ar augstāku uzturvērtību

 

Pusfabrikāti, saldēta pārtika vai gatavi ēdieni glābj mūs steidzīgās dienās. Dažreiz vienkārši nav enerģijas gatavot, tāpēc rezerves pelmeņu paciņa saldētavā nav slikta ideja. Tomēr, ja šādus produktus ēdat katru dienu, jūs nopietni riskējat ne tikai ar sliktāku pašsajūtu, bet arī ar lielākiem izdevumiem.

 

Maksājiet par produktu, nevis zīmolu

 

Slaveni zīmoli mums sniedz pārliecību, jo zemapziņā tie asociējas ar pieredzi un kvalitāti. Taču tas ne vienmēr ir taisnība. Dažkārt mazpazīstams ražotājs var piedāvāt augstākas kvalitātes produktu par zemāku cenu, jo tā mārketinga izmaksas ir daudz zemākas. Pilnīgu patiesību atklās informācija uz etiķetes. Tāpēc nākamreiz mēģiniet salīdzināt divus līdzīgus produktus un pārliecinieties, vai tiešām ir vērts maksāt vairāk tikai par slavenu nosaukumu.

 

Sāciet iepirkties gudri un pārliecinieties, kā “Lidl” akcija pēc akcijas palīdz jums samazināt savus izdevumus.

Autors:Preses relīze

Citas ziņas

 

13. septembrī, 14:16 Optisko internetu visām Daugavpils izglītības iestādēm nodrošinās “Bite Latvija”
13. septembrī, 10:16 18. septembrī notiks velo foto orientēšanās Daugavpils Fotoreiss 2024
13. septembrī, 09:13 Covid-19 nekur nepazudīs! Infektoloģe Vīksna par Covid-19 un pērtiķu baku infekcijas izplatību Latvijā
13. septembrī, 08:09 Rīgas ielas svētku norises vietā ierobežos satiksmi
12. septembrī, 11:41 INFO STUNDA par uzņēmējdarbības iespējām Daugavpilī
12. septembrī, 10:41 Daugavpils teātrī tiek iestudēts jautrs detektīvs visai ģimenei “Sarkanās mājas noslēpums”
12. septembrī, 09:07 Ar jaunā mācību gada sākumu sākas arī vīrusu sezona. Kā var stiprināt bērnu imunitāti?
12. septembrī, 07:33 Daugavpils Sporta skolas trenere Irina Romaņenko jau ceturto reizi kļūst par "Gada treneri"
11. septembrī, 09:12 Finanšu ministrija ievieš "Algas kalkulatoru" 2025. gada nodokļu izmaiņu aprēķinam
11. septembrī, 08:09 Tapusi kustību izrāde “Nodzītus zirgus nošauj” par cīņu ar savām vājībām un nepārvaramiem apstākļiem
10. septembrī, 10:35 Aicina pieteikties konkursam „Gada koks 2024”
10. septembrī, 09:09 Sinoptiķi prognozē siltu rudeni un ziemu
10. septembrī, 07:34 Sociālais dienests atgādina, ka bērniem no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm ir pieejams ēdināšanas pabalsts
9. septembrī, 10:33 Ata Kronvalda balvas pasniegtas Daugavpils izglītības iestādēm un pedagogiem
9. septembrī, 09:09 Latvietis izcīna pirmo vietu pasaules programmēšanas olimpiādē

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti