Šogad "airBaltic" plāno darbā pieņemt vairāk nekā 350 cilvēku 0

Ceturtdiena, 10 maijā 2018, 10:57 Versija drukāšanai

Šogad "airBaltic" plāno darbā pieņemt vairāk nekā 350 cilvēku
Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" šogad plāno darbā pieņemt vairāk nekā 350 cilvēku, aģentūru LETA informēja aviosabiedrībā.


Patlaban "airBaltic" strādā vairāk nekā 1460 cilvēku no 30 valstīm ar atšķirīgu darba pieredzi un kompetencēm 16 dažādos departamentos.

 

Šogad "airBaltic" plāno darbā pieņemt vairāk nekā 350 profesionāļu. Visvairāk vakanču pieejamas klientu aprūpes, IT un grāmatvedības departamentos, kā arī tiek regulāri meklēti stjuarti un piloti. 2017.gadā pieredzi "airBaltic" ieguva 35 praktikanti.

 

16.maijā "airBaltic" rīkos pirmo karjeras dienu, kurā interesentus informēs par karjeras iespējām aviosabiedrībā. Pasākums notiks no plkst.11 līdz 13 "airBalticTraining" centrā, Pilotu ielā 6, Rīgā.

 

Aviokompānijas viceprezidente personāla vadības jautājumos Alīna Roščina norādīja, ka pēdējo gadu laikā "airBaltic" uzrādījusi stabilu izaugsmi - pērn "airBaltic" sasniedza labākos rezultātus uzņēmuma vēsturē, un uzņēmumam ir ambiciozi plāni turpmākai attīstībai. "Lai veiksmīgi īstenotu "airBaltic" nākotnes plānus, mēs meklējam arvien vairāk profesionāļu, kuri vēlas pievienoties mūsu komandai dažādos kompānijas departamentos," sacīja Roščina.

 

Karjeras dienas laikā viesiem būs iespēja tikties ar "airBaltic" departamentu pārstāvjiem, iepazīties ar darba ikdienu tādos departamentos kā tehniskais dienests, inženierija, loģistika un kvalitāte, administrācija, grāmatvedība un juridisko jautājumu departaments, lidojumu un lidlauku operācijas, klientu aprūpe, ieņēmumu pārvalde un tīkla plānošana, lidmašīnu apkalpojošais personāls, IT, sabiedriskās attiecības, mārketings un pārdošana, kā arī "airBalticTraining" un Pilotu akadēmija.

 

Kā ziņots, Latvijas valstij pieder 80% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 20% akciju.

 

"airBaltic" tīrā peļņa 2017.gadā salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu palielinājusies par 3,4 miljoniem eiro, sasniedzot 4,6 miljonus eiro. Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 347,7 miljoni eiro, kas ir pieaugums par gandrīz 22%.

 

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 70 galamērķiem, piedāvājot savienojumus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Šī gada vasarai "airBaltic" savam maršrutu tīklam pievienojusi astoņus jaunus galamērķus no Rīgas uz Malagu, Lisabonu, Splitu, Bordo, Gdaņsku, Almati, Sočiem un Kaļiņingradu. Papildus tam "airBaltic" sākusi tiešos lidojumus jaunā maršrutā no Tallinas uz Londonu.

0
Autors:BNS
Foto:flickr.com

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

Vakar, 10:13 Rudens uzņemšana LIAA inkubācijas programmā turpināsies līdz 30. septembrim
Vakar, 09:07 Lai automātiski saņemtu iedzīvotāju ienākuma nodokļa atmaksu, līdz 30. septembrim nepieciešams paziņot VID savu konta numuru
Vakar, 07:31 Nedēļas nogalē Daugavpilī notiks tūrisma orientēšanās auto rallijs Džeimsa Bonda stilā
18. septembrī, 10:33 Iedzīvotājus aicina paust viedokli par plānoto spēļu zāļu slēgšanu Daugavpilī
18. septembrī, 09:05 Kas var pieņemt lēmumu par bērnu vakcināciju “antivakseru” ģimenēs
18. septembrī, 07:35 Līdz 15. oktobrim sporta organizācijas var pieteikties finansējumam sacensību organizēšanai Daugavpils pilsētā
17. septembrī, 10:35 Papildināti Goda ģimenes apliecības programmas noteikumi
17. septembrī, 09:09 Daugavpils valstspilsētas pašvaldība aicina izvirzīt pretendentus apbalvojumam "Gada balva"
17. septembrī, 07:31 Valsts asinsdonoru centram nepieciešamas vairāku grupu asinis: lūdz atsaukties donorus
16. septembrī, 10:27 Daugavpils plāno piedalīties īres dzīvokļu attīstības programmā
16. septembrī, 09:03 Indiešu restorāna īpašniekus Rīgā apsūdz cilvēku tirdzniecībā
16. septembrī, 07:32 Saeima aicina jauniešus piedalīties fotokonkursā “Mana Latvija. Mana atbildība.”
13. septembrī, 14:16 Optisko internetu visām Daugavpils izglītības iestādēm nodrošinās “Bite Latvija”
13. septembrī, 10:16 18. septembrī notiks velo foto orientēšanās Daugavpils Fotoreiss 2024
13. septembrī, 09:13 Covid-19 nekur nepazudīs! Infektoloģe Vīksna par Covid-19 un pērtiķu baku infekcijas izplatību Latvijā

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti