Kādas vīriešu jakas būs modē šoziem? 0

Trešdiena, 17 nov 2021, 11:10 Versija drukāšanai

Kādas vīriešu jakas būs modē šoziem?

Iestājoties vēsākam laikam, ziemas jakas ir viens no aktuālākajiem vīriešu apģērbiem. Un šīs sezonas iekārojamie modeļi patiešām apvieno komfortu, siltumu un stilu.


Aizmirstiet tos laikus, kad vīriešu jakas no ūdensnecaurlaidīgiem materiāliem bija kombinējamas tikai ar sporta apģērbu vai neformālu, ikdienišķu apģērbu. Mūsdienu dizaineri ir izdomas bagāti un radoši, tāpēc vīriešu ziemas jaku izvēle ļauj tās kombinēt gandrīz ar jebkuru citu apģērbu. Un kurus virsdrēbju stilus ir vērts izvēlēties, lai izceltos no pūļa, bet vienlaikus radītu universālu ziemas stilu? ZALANDO ir atlasījis modernākos modeļus mūsu interneta veikalā - aplūkojiet tos zemāk.

 

Parka tipa jakas

 

Jūs pareizi izlasījāt: šajā aukstajā sezonā valdīs tās parkas, kas bijušas tik populāras pēdējās sezonās. No haki un militārā stila variantiem līdz ekskluzīvām krāsu un rakstu variācijām - šāda tipa jakas nodrošinās jums gan siltumu, gan stilu. Viena no lielākajām šo virsdrēbju priekšrocībām ir garums. Tātad jūs nesasalstiet! Apvienojiet to ar bohēmisku vai hipsterisku ikdienas apģērbu: lieliska izvēle ir milzīga šalle, kas kontrastē ar žaketes krāsu, un zābaku pāris, kas sniedzas līdz potītēm (piemēram, TIMBERLAND vai DR MARTENS). Parka saderēs arī ar stilīgu treniņtērpu. Tāpat ir viegli atrast veidus, kā to kombinēt ar klasisku apģērbu: chino bikses, trīsstūrveida kakla griezuma džemperi, ādas cimdi un vienkrāsaini zābaki, kas sniedzas līdz potītēm.

 

 

Kādas vīriešu jakas būs modē šoziem?

 

 

Dūnu jakas

 

Silti, spīdīgi vai matēti materiāli, kārtainās dūnu jakas – īsta ziemas klasika vīriešiem. Lai gan dažkārt šis apģērba gabals var šķist nedaudz ekstravagants izmantoto materiālu vai spīduma dēļ, ir viegli atrast gaumīgas un stilīgas kombinācijas. Tiem, kuri vēlas, lai viņu apģērbs būtu daudzpusīgs, vajadzētu izvēlēties tumšas, vienkrāsainas ziemas jakas, kas dod lielāku brīvību kombinēt un pieskaņot aksesuārus un citas krāsas. Un drosmīgākiem stilistiem ir ne mazāka izvēle: daudzkrāsu kombinācijas, fluorescējoši toņi vai futūristisks zelts un sudrabs... Atrodiet sev piemērotu stilu un nenolaidiet rokas!

 

Kādas vīriešu jakas būs modē šoziem?

 

Aviator stila jakas

 

Stilīgi un ekskluzīvi izskatīsies arī vīriešu aviatora stila jakas. Tās ir izgatavotas no ūdensnecaurlaidīgiem materiāliem, īstas vai mākslīgās ādas vai pat vilnas, un tām ir raksturīga kažokādas apkakle. Tā parasti ir kontrastējošā krāsā ar pašu ziemas jaku. Tā ir lieliska izvēle elegantam vai bohēmiskam stilam: aviatora stila ziemas jaka ne tikai labi saderēs ar potītes zābakiem, džinsiem vai oriģinālu džemperi, bet arī ar klasiskām biksēm, džemperiem vai krekliem. Bieži vien kažokādas apkakle tiek noņemta, tāpēc varat mainīt izskatu pēc sirds patikas - bez apkakles masīva šalle būs interesants un uzmanību piesaistošs akcents.

 

Kādas vīriešu jakas būs modē šoziem?

 

Mēteļa tipa jakas

 

Atturīgo un ekskluzīvo tēlu var lieliski apvienot, un to palīdzēs izdarīt garas, mētelim līdzīgas vīriešu jakas ziemai. Nosedzot ceļgalus, tās nodrošina maksimālu siltumu un arī izskatās ļoti stilīgi. Šoziem tās patiešām būs aktuālas: līdz ar dzimuma ziņā neitrālu apģērbu uzplaukumu, garo lietusmēteļu un jaku tendenci, kas iepriekš pavasarī un vasarā bija sieviešu modes tendence, un siltajiem virsdrēbju tipa apģērbiem, kas, atdziestot laikapstākļiem, iekaro stilistu garderobes. Tās ir ļoti viegli kombinējams: to izmērs var padarīt to par akcentu tērpā, bet vienlaikus to var viegli "neitralizēt" ar spilgtākiem elementiem. Turklāt mēteļa tipa jakas piestāv gandrīz jebkuram stilam.

0

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti