Autovadītāju ievērībai – satiksmes ierobežojumi uz valsts autoceļiem 0

Pirmdiena, 13 jūl 2015, 10:30 Versija drukāšanai

Autovadītāju ievērībai – satiksmes ierobežojumi uz valsts autoceļiem
Valsts autoceļu tīklā turpinās būvdarbi, tāpēc aicinām autovadītājus rēķināties ar to, ka ceļā var nākties pavadīt ilgāku laiku, nekā ierasts.


Ir uzsāktā autoceļu Rīga – Ērgļi (P4) un Ulbroka – Ogre (P5) intensīvi noslogotā krustojuma rekonstrukcija pirms Ulbrokas. Tur darbu laikā periodiski plānots slēgt vienu braukšanas joslu, satiksmi organizējot ar regulētājiem, tāpēc iespējama palēnināta satiksme.

 

Arī šajā nedēļā turpināsies asfalta ieklāšanas darbi Tallinas šosejas (A1) sākumā, kuru laikā satiksme caur Baltezeru, jo īpaši pēcpusdienas un vakara stundās, var būt stipri apgrūtināta un autovadītājiem ir jārēķinās ar papildus laiku ceļā.

 

Asfaltēšanas darbi plānoti katru darba dienu, no pirmdienas līdz ceturtdienai, pēc plkst. 9:00. Nedēļas nogalē, no 17.-19. jūlijam, kad Salacgrīvā plānots festivāls Positivus, darbi un būtiski satiksmes ierobežojumi objektā nav plānoti.

 

Lai izvairītos no iespējamiem sastrēgumiem, apbraukt šo remontposmu var, izmantojot autoceļu Rīga–Carnikava–Ādaži (P1).

 

Remontdarbi uz Tallinas šosejas (A1) turpinās arī ceļa posmā no Svētciema līdz Salacgrīvai, un no Salacgrīvas līdz Igaunijas robežai, kur satiksme tiek organizēta ar luksoforiem.

 

Turpinās arī atsāktie tilta pār Rīgas HES Rīgas apvedceļa posmā Salaspils – Babīte remontdarbi. Šajā nedēļā plānoto frēzēšanas darbu laikā satiksme tiks organizēta pa vienu joslu ar luksoforiem. Lai šķērsotu objektu, autovadītājiem jārēķinās ar papildus apmēram 15 – 20 minūtēm ceļā.

 

Vidzemes šosejas (A2) posmā, kas iet cauri Siguldai, 1,5 km garumā, šonedēļ plānoti asfaltēšanas darbi, kā rezultātā periodiski plānots posmos līdz 100 m slēgt vienu kustības joslu, satiksmi organizēs regulētāji.

 

Uz šīs šosejas (A2) turpinās būvdarbi arī 10 kilometrus garā posmā no pagrieziena uz Langstiņiem līdz Garkalnei, kur satiksme notiek abos virzienos bez luksoforiem, kā arī seguma atjaunošanas darbi posmā no Līgatnes līdz Drabešiem.

 

Arī Bauskas virzienā jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem. Uz Bauskas šosejas (A7) turpinās remontdarbi posmā no tilta pār Ķekaviņu līdz Iecavai. Būvdarbu zonā satiksme tiek organizēta ar vadstatņiem un ceļa zīmēm.

 

Vidzemē ievērojami satiksmes ierobežojumi ieviesti Vecpiebalgas novadā uz ceļa Cēsis–Vecpiebalga–Madona (P30), kur satiksmi regulē septiņi luksofori. Lai šķērsotu būvdarbu zonu, ceļā jārēķinās ar papildu stundu.

 

Kurzemē vēl joprojām lielākie ierobežojumi ir uz Liepājas šosejas (A9). Lai šķērsotu pašreiz aktīvās piecas būvdarbu zonas, ir nepieciešama papildu stunda. Būvdarbi tiek izvērsti arī uz autoceļa Liepāja–Lietuvas robeža (A11) 24 kilometru garā posmā no Nīcas līdz Rucavai. Arī šeit autovadītājiem jārēķinās ar 11-12 luksoforu posmiem, kā arī papildus aptuveni 1 stundu un 10 minūtēm ceļā.

 

Būvdarbi turpinās arī Latgalē − Rēzeknes, Krāslavas un Daugavpils apkārtnē. Rēzeknes apkārtnē no pilsētas robežas līdz apvedceļa aplim jārēķinās ar papildu 10 minūtēm, no Viļāniem līdz Rēzeknei remonta posmu var šķērsot 20 minūtēs, Ludzas virzienā − posmā no Griškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei jārēķinās ar papildu 25 minūtēm, savukārt remontposmu uz Daugavpils šosejas (A6) virzienā no Daugavpils līdz Krāslavai var šķērsot aptuveni 35 minūšu laikā.

 

Savukārt uz autoceļa Rēzekne–Daugavpils (A13) darbi noris posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij, tur satiksme tiek regulēta ar vienpadsmit luksoforiem un ceļā jāpavada aptuveni par vienu stundu vairāk. Uz šī paša ceļa Lietuvas pierobežā notiek Lauceses tilta rekonstrukcija, kur satiksme tiek regulēta ar luksoforu.

 

Aktuālā informācija par satiksmi valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, www.lvceli.lv, kā arī aplikācijā Waze.

0
Autors:VAS Latvijas Valsts ceļi
Foto:daugavpils.pilseta24.lv

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti