Aldaris 2018. gadā darbinieku apmācībās investēt līdz 100 tūkstošiem eiro 0

Otrdiena, 27 mar 2018, 09:17 Versija drukāšanai

Aldaris 2018. gadā darbinieku apmācībās investēt līdz 100 tūkstošiem eiro
Viena no galvenajām AS Aldaris 2018. gada prioritātēm ir darbinieku izglītošana un darba vides uzlabošana - šajās jomās šogad plānots investēt līdz 100 tūkstošiem eiro. Darbiniekiem tiek rīkoti dažādi profesionālās attīstības un valodu kursi, ir iespēja piedalīties vietējās un starptautiskās apmācībās, kā arī tiek nodrošināti dažādi uzņēmuma iekšējie bonusi. Tāpat, šogad Aldara darbinieki piedalīsies “Alus vēstnešu” akadēmijā, kurā padziļināti izzinās alus brūvēšanas tehnoloģijas, starptautiskās kvalitātes prasības un normas, alus brūvēšanas vēsturi, pasaules tendences un alus lietošanas kultūras nianses.


Lai labāk saprastu darbinieku vēlmes un adekvāti novērtētu vadības sistēmas nepilnības, uzņēmumā tiek veikts darbinieku apmierinātības pētījums, pēc kura rezultātiem tiek izstrādāti turpmākie uzlabojumi. Balstoties uz 2017. gadā veikto pētījumu, 82% Aldara darbinieku ir lepni būt par AS Aldaris daļu. Savukārt darbinieku lojalitātes rādītāji Aldarim ir par 2% lielāki nekā starptautiskā norma Ātrās aprites patēriņa preču (FMCG) sektorā.

 

Sigita Ozola, AS Aldaris valdes locekle un Carlsberg grupas Baltijas reģiona Personāla direktore: “Darba vides uzlabošana un darbinieku izglītošana ir AS Aldaris ilgtspējīgas attīstības pamats, tāpēc mēs, atbalstot darbinieku profesionālo izaugsmi, piedāvājam dažādus izglītojošus kursus un apmācības. Mums ir spēcīga un konkurētspējīga darbinieku motivācijas programma, kas ietver sevī dažādas finansiālas prēmijas, mentoringa iespējas un citus labumus. Piemēram, šogad četri Aldara darbinieki par sasniegumiem darba vietā tika apbalvoti Carlsberg grupas rīkotājā Baltijas “Extra Mile” apbalvošanā. Mēs mērķtiecīgi strādājam pie Aldara darba devēja tēla stiprināšanas un esam gandarīti, ka tas atspoguļojas arī CV-Online Latvia veiktā pētījuma rezultātos, kur 2017. gadā Aldaris atzīts par TOP5 Labāko darba devēju Ražošanas sektorā.”

 

Aldaris jau šobrīd ir viens no modernākajiem un darbiniekiem pretimnākošākajiem ražošanas uzņēmumiem Latvijā, kas jau vairākus gadus atpakaļ pārgājis uz darbinieku pašapkalpošanās online portālu, kas ļauj gan ietaupīt darbinieku laiku, gan izvairīties no liekā papīra izmantošanas. Kopš 2017. gada decembra uzņēmuma darbinieki, kuru tiešajos pienākumos nav nepieciešama pilna laika klātbūtne darba vietā, var noteiktu dienu skaitu mēnesī strādāt no mājām vai pielāgot darba dienas grafiku savām nepieciešamībām.

 

No 9. līdz 13. aprīlim Aldaris piedalās Prakse.lv rīkotajās Atvērto durvju dienās, tāpēc aicina jauniešus un studentus, kuri sasniegušus 18 gadu vecumu, apmeklēt izglītojošas ekskursijas un ieskatīties Aldara ikdienā.

 

Aldarī strādā ap 200 darbinieku, no kuriem gandrīz 50% uzņēmumā strādā ilgāk par pieciem gadiem. Jaunākajam darbiniekam Aldarī ir 20 gadi, savukārt 22% no visiem darbiniekiem ir vecumā virs 50 gadiem. Vidējais darbinieka vecums uzņēmumā ir 38 gadi. Visilgāk uzņēmumā strādājošais darbinieks Aldarim ir veltījis jau 36 gadus.

 

Aldaris 2018. gadā darbinieku apmācībās investēt līdz 100 tūkstošiem eiro

0
Autors:preses relīze
Foto:BNS fotopixabay

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti