Aicinām piedalīties Daugavpils novada Meža un dārza dienās 0

Trešdiena, 15 apr 2015, 11:26 Versija drukāšanai

Aicinām piedalīties Daugavpils novada Meža un dārza dienās
Pavasaris ir laiks, kad ar kopīgām idejām, ierosinājumiem un darbu ir jāveido mūsu novads, pagasts vēl labiekārtotāks, zaļāks un ziedošāks. Novadnieki, zemes un meža īpašnieki, māju saimnieki, uzņēmēji, pašvaldības darbinieki, skolēni, jaunieši un citi dabas draugi no13.aprīļa līdz 20.maijam tiek aicināti piedalīties tradicionālajās Meža un dārza dienās Daugavpils novadā.


Aicinām ikvienu aktīvi piedalīties apkārtējas teritorijas sakopšanā, labiekārtošanā, ciemu, dzīvojamo māju, lauku sētu, parku, bērnu rotaļu un sporta laukumu, kapu un kultūrvēsturisko objektu, kā arī īpašumā un nomā esošās zemes un tām blakus esošo ceļmalu, kā arī dīku, ezeru un upju krastu sakārtošanā. Īpašu uzmanību lūdzam pievērst atkritumu savākšanai un stihisko atkritumu izgāztuvju likvidācijai. Aicinām stādīt, kopt un padarīt Daugavpils novadu par tīrāko, zaļāko un sakoptāko novadu Latgalē! No mūsu čakluma, atsaucības un atbildības būs atkarīga daudzu jaunu darbu paveikšana!

 

Lūdzam tos zemes īpašniekus, kuru zeme un mežs atrodas dabas parka „Daugavas loki” teritorijā, sakopt Daugavas krastu no atkritumiem, koku kritām un pavasara plūdu atliekām.

 

Darbojas Meža un dārza dienu rīcības komisija šādā sastāvā: Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska – komisijas priekšsēdētāja, Jānis Silovs – komisijas priekšsēdētāja vietnieks un 5 komisijas locekļi: Izglītības pārvaldes vadītāja Irēna Bulaša, Pašvaldības īpašuma nodaļas vadītāja Vasilisa Pudovkina, Lietu pārvaldes Informācijas un sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Kristīna Isate, Kultūras pārvaldes vadītāja Ināra Mukāne, pašvaldības aģentūras „TAKA” direktors Rolands Gradkovskis, Kalkūnes pagasta pārvaldes vadītājs Osvalds Kursītis, Medumu pagasta pārvaldes vadītājs Nikolajs Poltavecs.

 

Par pašiem aktīvākiem Meža un dārza dienu dalībniekiem tiks stāstīts pašvaldības avīzē „Daugavpils Novada Vēstis”, mājas lapā www.dnd.lv un katra pagasta mājas lapā. Visaktīvākie un labākie dalībnieki tiks apbalvoti ar veicināšanas balvu. Zvaniet, ziņojiet un sūtiet fotogrāfijas Daugavpils novada Meža un dārza dienu rīcības komisijai vai pagastam par savām iecerēm un paveiktajiem darbiem šo dienu ietvaros! Kontakttālruņi: 65476819, 65476739 mob. t. 29159340, 26357842, e-pasts: kristina.isate@dnd.lv.

 

Informācijai!

 

Par lielgabarīta atkritumu savākšanas vietu un laiku interesējieties attiecīgajā pagasta pārvaldē. Atgādinām, ka Latvijas administratīvo pārkāpumu kodeksā un Daugavpils novada domes saistošajos noteikumos „Par sabiedrisko kārtību” noteikta administratīva atbildība par sava īpašuma nesakopšanu, par pērnās zāles dedzināšanu. Nededziniet savu zemi!

0
Autors:Daugavpils novada dome

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

Vakar, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti