Saskaņas centrs atbrīvo vietu Kulakovai 0

Sestdiena, 16 maijā 2015, 16:02 Versija drukāšanai

Saskaņas centrs atbrīvo vietu Kulakovai
Vakar, 12. maijā kļuva zināms, ka no partijas “Saskaņas centrs” tika izslēgta Sociālo lietu pārvaldes vadītāja Benita Siliņa. Lēmums tika pieņemts pēc Dmitrija Rodionova iniciatīvas, pamatojoties uz to, ka B. Siliņa nav kompetenta ieviest kārtību iestādē, kuru vada, kā arī nepilda partijas lēmumus.


Portāla nasha.lv žurnālists sazinājās ar Siliņas kundzi un palūdza komentēt situāciju.

 

“Man radās iespaids, ka tas tika ieplānots iepriekš. Par izslēgšanu no partijas es uzzināju no preses, jo lēmumu neesmu redzējusi. Es saprotu, ka notika sekojoši – atbrauca Elksniņš un pieprasīja, lai es tiktu izslēgta no partijas, jo es kļuvu neērta un neizdevīga. Šobrīd mani izslēdza no partijas, vēlāk, iespējams, būs nepieciešams mans ieņemamais amats. Iespējams, ka šī vieta tiek gatavota Žannai Kulakovai,” – paskaidroja B.Siliņa.

 

“Pilsētas partijā” Benita Siliņa iestājās vēl pirms apvienošanās ar “Saskaņas centru”. Viņasprāt, ja partijas Daugavpils filiāli vadītu vairāk pieredzējošāki politiķi, viss būtu savādāk: “Es uzskatu, ka šobrīd “Saskaņas centra” Daugavpils filiālē darbojas jauni, karstasinīgi politiķi, kuri rīkojas un pieņem lēmumus pa kluso.”

 

Galvenie iebildumi, kas tika viņai izvirzīti ir par nepareizi pieņemtiem lēmumiem dažādos jautājumos. “Es šos lēmumus tikai gatavoju, bet balso par tiem deputāti. Pats Dmitrijs Rodionovs un pārējie trīs “Saskaņas centra” deputāti var atturēties vai arī balsot pret šādiem lēmumiem. Sociālo lietu pārvalde ir tikai izpildītājs: tiek iedalīts budžets administratīviem izdevumiem un programmām, kas ir jāapgūst. Gada laikā deputāti izsaka priekšlikumus, veic grozījumu saistošajos noteikumos, bet visus lēmumus apstiprina deputāti”, - uzsver Sociālo lietu pārvaldes vadītāja.

 

Sociālo lietu pārvaldes vadītāja uzsvēra, ka viedoklis par viņas darba kvalitāti izmainījās no brīža, kad parādījās jauns deputāta palīgs Žannas Kulakovas personā: “Pagājušajā nedēļā tika organizēta sapulce, kurā tika pateikts, ka pie mums vis ir slikti. Rodas jautājums – kāpēc kolektīvs klusēja visus trīs gadus? Kolektīvs strādāja un veiksmīgi strādāja, jo tika ieviests daudz jaunu izmaiņu un pabalstu. Tika veiktas daudzas pārbaudes – trūkumi tiek novērsti. Dmitrijs neiedziļinoties lietas būtībā izdarīja savus secinājumus”.

 

Apkopojot sarunu, Benita Siliņa izteica neizpratni, ka jaunie partijas biedri pieņēma šādu lēmumu, jo viņa neapdomīgi nepildīja visas viņu prasības un viņai ir savs viedoklis par daudziem jautājumiem. “Es uzskatu, ja partija traucē darbam, tad ir jāizvēlas darbs. Esmu pateicīga visiem partijas biedriem ar kuriem strādāju daudzus gadus,” – uzsvēra Sociālo lietu pārvaldes vadītāja.

0
Autors:nasha.lv
Foto:grani.lv

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti