Aicina Latgales iedzīvotājus pieteikties mācību spēlei 0

Ceturtdiena, 22 nov 2018, 14:00 Versija drukāšanai

Aicina Latgales iedzīvotājus pieteikties mācību spēlei
Šogad pirmo reizi no 24.novembra līdz 8.decembrim sadarbībā ar ''British Council'' pārstāvniecību Latvijā, Daugavpils pilsētas domi, Daugavpils Universitāti un mācību centru “Cilvēkam”, tiek organizētas bezmaksas online mācības “Atrodi Savu Aizraušanos” Latgales iedzīvotājiem no 18-50 gadiem. Ņemot vērā iedzīvotāju interesi, ir rasta iespēja projektā pieņemt papildus dalībniekus.


“Spēle ir tas, ko parasti nemāca skolās. Metodes ļauj nolobīt ģimenes, sabiedrības, draugu uzliktās gaidas un apskatīties - kas ir tas, ko es patiesi vēlos darīt? Īstās atbildes parasti nav jāmeklē gudrās grāmatās vai citu padomos - tās varam atrast paši sevī, pētot to, kas pat sīkumos sagādā prieku,” “Cilvēkam” trenere Lauma Žubule, kura ar neformālām izglītības metodēm strādā jau vairāk kā 10 gadus.

 

“Projekta princips ir vienkāršs. 15 dienas katru rītu savā datorā saņem 1-2 uzdevumus, kā meklēt savu īsto aizraušanos, darbu, nozari. Līdz pusnaktij jāiesniedz atbildes. On-line slēgtā grupā iedvesmosies no citiem dalībniekiem, varbūt pat iegūsi jaunus domubiedrus.

 

Trīs sestdienas mācīsimies kopā klātienē Daugavpilī, kur saņemsi treneru atbildes uz saviem jautājumiem, iepazīsies ar citiem dalībniekiem, apmainīsies ar pieredzi,” tā par spēli saka tās treneris Zuarguss Zarmass no mācību centra “Cilvēkam”.

 

Potenciālie dalībnieki tiek aicināti pasteigties un pieteikties uz papildus vietām. Dalībnieku atlase notiks, izvērtējot pieteikuma anketas. Vietu skaits ierobežots.

 

Pieteikuma anketa latviešu valodā: https://ej.uz/anketaLAT

 

Pieteikuma anketa krievu valodā: https://ej.uz/anketaRU

 

Pieredze tam, kādas metodes strādā, abi treneri krājuši, pasniedzot vairāk nekā 1000 lekcijas par emocionālo intelektu. To skaitā, sadarbojoties ar tādiem starptautiskiem uzņēmumiem kā “AirBaltic”, “CircleK”, “Samsung”, “Luminor”.

 

“Liels prieks, ka Latgales iedzīvotājiem ir tik unikāla iespēja to apgūt bez maksas, jo tāds arī ir mūsu mērķis - padarīt šīs metodes maksimāli pieejamas sabiedrībai. Ņemot vērā lielo interesi, atradām iespējas projektā aicināt vēl dalībniekus” papildina Zuarguss Zarmass.

 

Spēle norisināsies on-line režīmā no 24. novembra līdz 8. decembrim, ar 3 klātienes tikšanām Daugavpilī 24. novembrī, 1. un 8. decembrī. Uzdevumi un klātienes mācības norisināsies latviešu valodā, savukārt atbildes uz uzdevumiem varēs iesniegt latviešu vai krievu valodā pēc izvēles.

 

“Cilvēkam.lv” mācību centrs ir tapis kā domubiedru iniciatīva 2010.gadā, lai palīdzētu cilvēkiem attīstīt tās dzīves prasmes, ko izglītības sistēma līdz pat šim brīdim vēl nemāca - komunikācija, stresa vadība, empātija, motivētība, kā atrast savu aizraušanos u.c..

 

“British Council” ir Lielbritānijas starptautiska organizācija kultūras attiecību jomā. Tā rada starptautiskas iespējas Lielbritānijas un citu valstu iedzīvotājiem, kā arī veicina savstarpēju uzticēšanos visā pasaulē.

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti