Oficiāls paziņojums par notikumiem futbola skolā 0

Trešdiena, 14 nov 2018, 11:05 Versija drukāšanai

Oficiāls paziņojums par notikumiem futbola skolā


Piektdienas rītā mūsu futbola akadēmija saņēma triecienu no Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Riharda Eigima, kurš vienpersoniski‼️ nolēma atstādināt no Daugavpils Futbola skolas direktora pienākumu pildīšanas Nauri Mackeviču, pamatojot to ar daudzkārtējiem finanšu pārkāpumiem.

 

Šāds solis mūsu akadēmijai nebija pārsteidzošs, jo Rihards Eigims jau vairāk nekā gadu ‼️ plānveidīgi centies darīt visu iespējamo, lai traucētu mūsu kluba darbam. Regulāri ultimāti un draudi bija bieža parādība jebkādās ar mūsu klubu saistītajās lietās. Pēc mēra dotajiem uzdevumiem Daugavpils Sporta pārvaldes vadītājs Juris Stivriņš un Daugavpils domes juridiskais departaments ilgstoši centās atrast kādus pārkāpumus skolas darbā, taču visi šie mēģinājumi bija nesekmīgi. Pēc ilgstošiem mēģinājumiem izdevās atrast pēdējo salmiņu, kā iemeslu atstādināšanai atrodot ⚠️nepamatotas formāla rakstura kļūdas darba laika uzskaites tabelēs. Zinot Daugavpils mēra lielo “mīlestību” (joprojām gaidām mēra apsveikumus par uzvaru 1. līgā, kaut gan iespējams direktora atstādināšana ir viņa pateicība pret mūsu klubu, jau no šodienas iestādē sāks darboties Daugavpils revīziju un audita nodaļa, kuras uzdevums būs atrast vēl kādu formālu iemeslu N.Mackeviča atlaišanai. Apzinoties, kā strādā domes revīziju un audita nodaļa, mēs no savas puses pieprasīsim, lai Latvijas Republikas Izglītības kvalitātes valsts dienests veic savu neatkarīgo pārbaudi Daugavpils Futbola skolā. Mūsu klubam ir ļoti svarīga sadarbība ar Daugavpils Futbola skolu, jo tikai kopējiem spēkiem pilsētā ir iespējams izveidot spēcīgu futbola akadēmiju!

 

Kāpēc Rihardam Eigimam tas viss ir vajadzīgs? Atbilde ir ļoti vienkārša – viņš visādos veidos cenšas palīdzēt visiem labi pazīstamajam O.GAVRILOVAM, pret kuru šobrīd norisinās tiesas process. Viss sākās 2017. gada vasarā, kad Eigims domes priekšsēdētāja vietnieka amatā mēģināja par pašvaldības līdzekļiem iegādāties no Gavrilova zemi pie “Esplanādes” stadiona, pie tam par 3️⃣️ reizes lielāku cenu nekā Gavrilovs piedāvāja iepriekšējai domei. 2017. gada beigās jau priekšsēdētāja amatā Eigims ultimāta veidā paziņoja, ka klubs ir jānodod kādam viņa piesaistītajam “investoram”, neatklājot viņa vārdu. Pēdējā laikā Gavrilovs ir ļoti aktivizējies un regulāri apmeklē gan futbola, gan telpu futbola spēles. Ar potenciālo direktoru meklēšanu nodarbojās tieši Gavrilovs, kurš personiski vēl pirms divām nedēļām slepus tikās ar sevis izvēlēto kandidātu skolas direktora amatam, taču tas atteicies, tādēļ nācies uzrunāt Aleksandru Vlasovu. Gavrilovs un Vlasovs 2014. gadā tika aizturēti kā aizdomās turamie par spēļu manipulēšanu, tādēļ Gavrilova izvēle nav nekāds pārsteigums. Gavrilovs savā darbībā nekur nav apstājies un ar sava jaunā palīga A.JAKUBOVSKA rokām turpina spēlēt visiem labi zināmās totalizatoru spēles. Tieši A.Jakubovskis ir tas, kurš piedāvā konkrētiem cilvēkiem un klubiem “atdot” spēles, lai pašam Gavrilovam to nevajadzētu darīt. Šobrīd Daugavpils Futbola skolā saimnieko Jakubovskis, kuram pēc likuma vispār nedrīkst būt pat tuvumā izglītības iestādēm, jo viņš Ir bijis tiesāts un vairākus gadus ‼️⁉️ pavadījis cietumā. Neskatoties uz to, Eigima radiniekam, tiek dota piekļuve visiem iestādes dokumentiem, tajā skaitā treneru un audzēkņu personas lietām.

 

Nav noslēpums, ka šobrīd jebkurai Virslīgai vai 1. līgas komandai jābūt savai jaunatnes sistēmai (akadēmijai), tādēļ kontrole pār Daugavpils Futbola skolu Gavrilovam ir ļoti nepieciešama. Gavrilovu nekad nav interesējusi jaunatnes futbola attīstība, viņam jaunieši ir vajadzīgi tikai formalitātei licencēšanas procesā, jo ar jauniešiem naudu nevar nopelnīt.

 

Mēs, BFC Daugavpils, turpināsim strādāt un darīsim visu iespējamo, lai arī turpmāk nepieļautu šādu cilvēku atgriešanos vai nonākšanu pie Daugavpils futbola stūres! Mēs esam par tīru futbolu, kurā uzvarētājs tiek noskaidrots futbola laukumā, nevis telefonā!

0
Autors:BFC Daugavpils

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti