DAUTKOM digitālā televīzija no ofisa līdz jūsu mājām! 0

Ceturtdiena, 02 apr 2015, 14:26 Versija drukāšanai

DAUTKOM digitālā televīzija no ofisa līdz jūsu mājām!
Sadzīves tehnikas veikalos visi televizori apbur ar krāšņu attēlu un pārdevējs neskopojas stāstīt, kādu tehnoloģijas brīnumu jūs plānojat iegādāties. Kad televizors tiek iegādāts un jūs to piegādājat mājās, nāk atklāsme, ka tās televizora funkcijas, kas jūs piesaistīja, ir jāuzstāda un dažos gadījumos tas prasa arī papildus ierīces. Un nu, jau nav nekāda prieka par pirkumu…


Uzņēmums DAUTKOM, cenšoties nodrošināt saviem klientiem maksimālu komfortu un patīkamas emocijas par to, ka viņu cerības sakritīs ar realitāti, piedāvā daugavpiliešiem jaunu pakalpojumu – iespēju iegādāties televizoru komplektā ar CAM – moduli un DAUTKOM ciparu televīziju. Ērti un izdevīgi – galvenās šī pakalpojuma priekšrocības. Pakalpojums ir pieejams gan esošajiem, gan jauniem DAUTKOM klientiem, un ir ļoti pieprasīts klientu vidū.

 

Šobrīd šīs akcijas ietvaros ir pieejami trīs televizora modeļi: LG 42LB570V ekrāna izmērs 42 collas (gandrīz 107 cm); Samsung UE32EH4003 ekrāna izmērs 32 collas (81 cm) un Hyundai LLF221367MP4CR ekrāna izmērs 22 collas (56 cm). Pirmie divi modeļi lieliski iederēsies viesistabas interjerā, bet pēdējais norādītais modelis būs piemērots, piemēram, virtuvei vai guļamistabai.

 

Jūs taču sen jau aizdomājaties par to, ka virtuvē būtu nepieciešams uzstādīt nelielu televizoru, vai ne? Tad ir pienācis laiks, lai izmantotu DAUTKOM piedāvājumu! Vēl jo vairāk tāpēc, ka visus augstākminētos televizorus ir iespējams iegādāties kredītā uz vienu gadu ar AS “LATEKO LĪZINGS” starpniecību. Piemēram, par kompakto Hyundai televizoru būs jāmaksā tikai 16.03 eiro mēnesī viena gada laikā. Iegādājoties uzreiz, šis televizors izmaksās 162 eiro.

 

Uzņēmuma DAUTKOM speciālisti izvēlējās tieši šos televizoru modeļus, jo tie maksimāli atbilst mūsdienu televīzijas skatītāju prasībām un tiem piemīt cenas un kvalitātes kritēriju optimāla attiecība. Vēl jo vairāk, atnākot uz uzņēmuma DAUTKOM abonentu nodaļu Jelgavas ielā 1B, jūs varēsiet novērtēt šos televizorus darbā.Tie rāda atbilstošu ciparu televīzijai attēlu - tādu, kādu jūs varēsiet skatīt mājās, ja iegādāsieties televizoru un kļūsiet par ciparu televīzijas abonentu. Lieta tāda, ka sadzīves tehnikas veikalos televizori rāda ierakstītus video rullīšus ar HD izšķirtspēju, bet lielākā daļa televīzijas kanālu šobrīd raida citos formātos. HD izšķirtspējas cienītājiem uzņēmumam DAUTKOM ir atsevišķa televīzijas paka, kas sastāv no 8 televīzijas kanāliem. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu pienākums ir sniegt saviem klientiem iespēju izvērtēt reālo pakalpojuma kvalitāti atšķirībā no mārketinga speciālistu trikiem, kas tiek izmantoti, lai pārdotu televizorus sadzīves tehnikas veikalos.

 

Nākotnē mēs plānojam paplašināt pieejamo televizoru modeļu klāstu. Uzņēmums DAUTKOM plāno piedāvāt ierīces no mini – kataloga un izvēlētā modeļa piegāde notiks 5 darba dienu laikā. Trīs augstākminētos televizoru modeļus ir iespējams saņemt divu darba dienu laikā. Uzņēmuma DAUTKOM darbinieki veic izvēlētās ierīces piegādi bez maksas un uzstāda ierīci, kā arī pārbauda visus CAM - moduļa, kuru uzņēmums dāvina visiem akcijas dalībniekiem, iestatījumus. Īsāk sakot, ciparu televīzija klientam tiek nodota “zem atslēgas”. Pēc DAUTKOM darbinieku apmeklējuma – sēdies un skaties televizoru un ne par ko nav jāuztraucas.

 

DAUTKOM ciparu televīzijas abonentiem ir pieejamas trīs pamatelevīzijas kanālu pakas: “Starta C” (28 kanāli), “Populārais C” (45 kanāli) un “Universālais C” (72 kanāli). Ja klients iegādāsies jaunu televizoru Dautkom īpašā piedāvājuma ietvaros un noslēgs līgumu televīzijas pakai “Universālā C” uz diviem gadiem (abonēšanas maksas – 11.66 eiro mēnesī), tad pakalpojums tiks pieslēgts bez maksas un 6 mēnešus klientam būs pieejamas 6 tematiskās televīzijas pakas (kopā 47 kanāli) ar 100% atlaidi. Tātad, pirmos sešus mēnešus jūs varēsiet par 11.66 eiro mēnesī skatīties 72 TV –kanālus , kas ietilpst “Universālajā C” pakā un papildus tematiskās pakas kanālus: “Bērnu”, “Izglītojošais”, “Izklaides”, “Vīriešiem”, “Muzikālais” un “Filmu”. Kopā 112 kanāli. Pēc sešiem mēnešiem jūs varēsiet pieslēgt papildus īpaši iepatikušos kanālus vai arī skatīties 72 kanālus, kas ietilpst “Universālajā C” pakā.

 

Visus, kuri ir ieinteresēti par uzņēmuma DAUTKOM piedāvājumu, mēs aicinām uz mūsu apkalpošanas centriem: abonentu nodaļa Jelgavas ielā 1B, T/c Ditton Nams (paviljons Galerija), Smilšu ielā 92B (Supernetto). Uzdot jautājumus speciālistiem varat pa tālruņiem:65431206 (DAUTKOM TV), 25900059 (Bite), 22006676 (LMT) un 29900010 (Tele2).

 

Brīvdienās jautājumus vai pieteikumus varat nosūtīt uz e-pasta adresi: info@dautkom.lv. Sīkāku informāciju par akciju un televizoru tehniskā specifikācija ir pieejama portālā www. dautkom.lv sadaļā “Akcijas”.

Autors:Grani.lv

Citas ziņas

 

17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti