BFC ”Daugavpils” mājās sakauj Jēkabpili 0

Pirmdiena, 24 apr 2017, 15:14 Versija drukāšanai

BFC ”Daugavpils” mājās sakauj Jēkabpili
Otro uzvaru tikpat spēlēs Komanda.lv 1. līgas čempionātā izcīnījuši BFC ”Daugavpils” futbolisti. Spēlē pret Jēkabpili panākums ar 3:1. Divi vārti šajā spēlē Iļjam Ševčukam.


Svētdienas pēcpusdienā Daugavpils uzņēma viesus no Jēkabpils, kuru sastāvā netrūka labi pazīstamu Daugavpils spēlētāju kā Jevgeņijs Simonovs, Jurijs Morozs, Jurijs Halimons. Salīdzinājumā ar pirmo spēli pret Staiceli komandas sastāvā tika veikta tikai viena izmaiņa – savainotā Ričarda Žaldovska vietā spēlēja Jānis Bovins.

 

Turpinot tradīciju, sezonas atklāšanas spēlē Daugavpils futbolisti sanākušajiem līdzjutējiem dāvināja bumbas, bet pie stadiona ieejas visiem bija iespēja sasildīties ar siltu tēju.

 

Pati spēle aizritēja Daugavpils zīmē. Spēles pirmajās 45 minūtēs praktiski visu laiku spēle ritēja pie Jēkabpils vārtiem un tas bija tikai laika jautājums, kad tiks gūti pirmie vārti. Tas notika 37. minūtē, kad pēc Vladimira Volkova centrējuma neveiksmīgi nospēlēja viesu vārtsargs un pie atlēkušās bumbas pirmais piesteizās Iļja Ševčuks, kritienā ieraidot bumbu vārtos ar galvu. Jau pavisam drīz rezultāts kļuva arī 2:0, kad atkal pirmais pie bumbas piesteidzās Ševčuks – bumba pēc Edgara Urbāna sitiena trāpīja pa stabu, pēc kā Ševčuks neviena netraucēts to raidīja vārtos.

 

Pēc pārtraukuma spēle kļuva nedaudz haotiska. Abas komandas pieļāva daudz kļūdu, bet Daugavpils turpināja veidot momentus. Par kurioziem vārtiem pašās spēles beigās parūpējās aizsargs Deniss Ivanovs, pēc kura centrējuma bumba iegriezās vārtu tālajā devītniekā – 3:0! Interesanti, ka gan Ivanovam, gan Ševčukam tie bija pirmie vārti Daugavpils sastāvā oficiālās pieaugušo spēlēs.

 

Diemžēl noturēt trīs vārtu pārsvaru neizdevās, jo kļūda pie sava soda laukuma noveda pie noteikumu pārkāpuma soda laukumā. Piešķirto 11 metru soda sitienu realizēja Jēkabpils leģionārs Dmitrijs Kuzmins. Spēles galotne varēja kļūt vēl nervozāka, kad pēc Aleksandra Ivanova kļūdas Kuzmins tika pie labas sitiena iespējas, tomēr sitiens neizdevās spēcīgs un Aleksandrs Vlasovs nospēlēja droši.

 

Uzvara ar 3:1 un Daugavpils komanda saglabā vietu starp vadošajām līgas komandām. Nākamo spēli komanda aizvadīs 29. aprīlī viesos pret tiešo konkurenti VIA VALMIERA GLASS.

0

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti