Daugavpils iedzīvotāji tiek aicināti piedalīties ZZ Čempionāta svētkos 0

Otrdiena, 18 apr 2017, 16:19 Versija drukāšanai

Daugavpils iedzīvotāji tiek aicināti piedalīties ZZ Čempionāta svētkos
Jau šajā nedēļas nogalē, 20.-21.aprīlī, Daugavpilī norisināsies ZZ Čempionāta pusfināls, kas pilsētā pārvērtīsies par īstiem radošās un aktīvās atpūtas svētkiem. Šis ir pirmais gads, kad ZZ Čempionāts būs atvērts visiem interesentiem, ģimenēm ar bērniem un jauniešiem, piedāvājot vairākas atraktīvas nodarbes, rotaļas, prāta spēles un, protams, arī noderīgas un vērtīgas balvas. Īpaši aktīva programma un HipHop izpildītāja Arvja Reika koncerts paredzēts Daugavpils centrālajā parkā piektdien, 21.aprīlī. Aicinām visus pilsētas iedzīvotājus piedalīties pašus un atbalstīt Valmieras klases, kas cīnīsies par ceļa zīmi uz ZZ Čempionāta finālu.


“Daugavpilij vienmēr bija svarīgi nodrošināt bērniem un jauniešiem iespējas aktīvam dzīvesveidam. Esam gandarīti, ka šogad kopā ar ZZ Čempionāta organizatoriem esam atgriezuši vienu no pusfināla posmiem mūsu pilsētā. Novēlu visām klasēm, kas pedalīsies čempionatā, būt saliedētām un iecietīgām vienai pret otru, sacensību gaisotnē nezaudējot prieku par kopā pavadīto laiku. Savukārt aktīvā dzīvesveida piekritējiem novēlu atrast dažas stundas un izrauties no ierastās ikdienas,” aicina Daugavpils domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis.

 

21.aprīlī no plkst. 10.30 un līdz pat plkst. 18.00 ZZ Čempionāta svētku dalībnieki varēs piedalīties Daugavpils ielu vingrotāju sagatavotajos konkursos, pārbaudot savu spēku un izturību, kā arī iemēģināt dronu pārvaldības prasmes un pamēģināt pašiem ar to darboties TSI Akadēmiskā un profesionālā aviācijas centra (APAC) stingrā uzraudzībā. “Sadales tīkls” svētku dalībniekiem piedāvās risināt elektrodrošības uzdevumus, savukārt organizācijas “Papardes zieds” teltī aizraujošā veidā varēs uzzināt svarīgāko par cilvēka veselību un pareizu uzturu. Tiem, kam tuvāka ir māksla, būs iespēja piedalīties radošajās darbnīcās, kuras vadīs ārzemju brīvprātīgie meistari. Tepat Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra stāstīs par iespēju pašam kā brīvprātīgajam doties ārzemēs. Aģentūra pastāstīs arī par Erasmus+ programmām un iespēju doties apmaiņas braucienos.

 

Arī Jauniešu organizācija “Apelsīns”, Daugavpils jauniešu dome un citi ir sagatavojuši pilsētas iedzīvotājiem virkni atrakciju, kas apmierinās gan erudītāko, gan arī sportiskāko bērnu un jauniešu vēlmes. Savukārt svētku kulminācijā plkst. 17.00 visi klātesošie varēs dziedāt līdzi šobrīd slavenākajam latviešu HipHop izpildītājam Arvim Reikam.

 

Latvija sporta un prāta spēles, draudzīgās sacensības, radošos uzdevumos un netradicionālos sporta veidos ZZ Čempionāts šogad notiek jau 11. reizi. 2017. gada sezonā ZZ Čempionāta pusfināli norisinās Daugavpilī, Valmierā un Liepājā, katrā no pilsētām pulcējot teju 180 atraktīvākās Latvijas klases. Savukārt spēļu fināls norisināsies ZZ Festivāla ietvaros Jūrmalā šī gada 27.maijā. ZZ Čempionātu atbalsta un organizē telekomunikāciju uzņēmums “Tele2” un “Zelta Zivtiņa”. 2017. gadā pasākums norisinās sadarbībā ar draudzīgām pilsētām Jūrmalu, Valmieru, Daugavpili un Liepāju.

 

Plašāka informācija pieejama ZZ Čempionāta mājaslapā: zzcempionats.lv.

0

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti