Terases interjers - 2022. gada tendences 0

Ceturtdiena, 26 maijā 2022, 10:06 Versija drukāšanai

Terases interjers - 2022. gada tendences

Ja Jums ir māja vai vasarnīca ar terasi, tad ļoti iespējams, ka siltajā laikā lielākā dienas daļa tiek pavadīta tur. Kā iekārtot un ko iekļaut savā terasē, lai tā būtu atbilstoša jaunākajām tendencēm, īsumā ieskicēsim šajā rakstā.


Terase sniedz brīvību, pēc kā alkst ikviens cilvēks. Tā ir iespēja brīvā dabā atpūsties, baudīt maltīti un, ja nepieciešams arī strādāt.

 

Dārza mēbeles

 

Visdrīzāk, ka primāri Jūsu terasē atradīsies modernas dārza mēbeles, lai Jūs, kā jau minēts, terasi varētu izmantot gan atpūtai, gan darbam. Šogad klāt jau klasiskajām dārza mēbelēm, pievienojas sēžammaisi, āra gultas un dažādi atpūtas krēsli. Āra mēbelēm jābūt tādām, lai tās nepieciešamības gadījumā ātri var pārvietot vai arī tām jābūt izturīgām pret dažādiem laikapstākļiem. Lielisks papildinājums dārza mēbelēm ir dažādi spilveni un segas, kas terasi padarīs daudz mājīgāku un patīkamāku, lai Jūs vēlētos tur uzturēties maksimāli ilgi un baudīt svaigā gaisa priekšrocības.

 

Nojumes

 

Ja vēlaties, lai terasē varētu atrasties jebkādos laika apstākļos, tad ir jāapsver nojumes iegāde. Nojumes ir pieejamas visdažādākajos izmēros, cenās un formās, apzinoties to, ka katrs dārzs ir unikāls un neatkārtojams, līdz ar to ir nepieciešama plaša un liela izvēle. Dārza nojume jeb dārza paviljons būs lieliska izvēle, kas kalpos daudzus gadus un priecēs Jūs siltajā sezonā. Šāda nojume jeb dārza paviljons būs gluži kā ērta un gaiša telpa svaigā gaisā. Nojumes ir dažāda stila, līdz ar to Jūs varēsiet to pieskaņot savam mājas vai vasarnīcas pagalmam.

 

Augi terasē

 

Lai terasi atdzīvinātu, terasi var dekorēt un papildināt ar ziediem, arī dārzeņiem un garšaugiem, kurus iestādīt pievilcīgās kastēs, kas lieliski izskatīsies uz Jūsu terases. Patīkami būs noplūkt garšaugus, kad vēlēsieties pagatavot maltīti un Jums nebūs jādodas uz dārzu, bet tikai līdz terasei. Terases priekšrocības ir neatsveramas. Katrs, kuram ir terase uzskata, ka tā ir ļoti laba investīcija, kas ilgtermiņā atmaksājas un iepriecina gan ģimeni, gan ciemiņus.

 

Kā norobežot un pasargāt pagalmu un terasi

 

Ja vēlaties netikties ar nelūgtiem visiem, tad ir jāpadomā par iespēju terasi vai konkrēti visu mājas vai vasarnīcas pagalmu norobežot ar žogu. Īpaši svarīgi tas ir tad, ja dzīvojat nomalē vai tuvu mežam, kad Jūsu pagalmā var ieklīst zvēri. Līdz ar to arī veicot dažādus postījumus. Žogs lieliski aizturēs un aizkavēs zvēru ienākšanu pagalmā un Jums nebūs jāsatraucas, ka tie var nograuzt kokus vai sabojāt dārza mēbeles.

 

Lai terasi varētu izmantot jebkurā diennakts laikā, var uzstadīt markīzes, tā ir iespēja pasargāt terasi no tiešas saules un lietus, kā arī citiem laika apstākļiem, kas var traucēt atrasties uz terases. Markīzes var pielāgot Jūsu terases izmēram, stilam un citām vajadzībām, lai terase būtu saskaņota un pārdomāta.

 

Apgaismojums

 

Terases interjers - 2022. gada tendences

 

Ja vēlaties terasi padarīt romantiskāku un pievilcīgāku, tad ir vērts iegādāties dažādas lampiņas un apgaismojuma elementus, kas skaisti izskatīsies diennakts tumšajā laikā, kad vēlēsieties uz terases baudīt kādu siltu dzērienu un nodoties sirsnīgām sarunām. Apgaismojuma piedāvājums ir plašs, līdz ar to vienlaikus varat arī kombinēt dažādas lampas un lampiņas, padarot terasi mājīgu un tumšajā laikā pamanāmu.

 

Lai iekārtotu sev tīkamu terasi, novērtējiet interneta veikala 220.lv sniegto piedāvājumu, un visu terases uzstādīšanai un izdekorāšanai atrodiet vienuviet, kā arī izvēlieties Jums ērtāko piegādes veidu.

0

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties
25. oktobrī, 10:10 Apkures tarifs Daugavpilī saruks par vēl 5%; “apkures grozā” – šķelda un propāna butāna maisījums
18. oktobrī, 15:25 Daugavpilietei Marijai Trošinai apritēja 104 gadi!

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti