TV3 laulības pārkāpēju šovs satracina nācijas tikumīgo daļu 0

Trešdiena, 06 apr 2016, 09:34 Versija drukāšanai

TV3 laulības pārkāpēju šovs satracina nācijas tikumīgo daļu
Pirmdienas, 4. aprīļa, vakarā TV3 startēja jauns iepazīšanās šovs Precētie pret brīvajiem, kura ietvaros aizņemtiem vīriešiem visas Latvijas un savu sievu priekšā nākas tēlot brīvus un valdzināt gatavus. Kamēr daļa tautas attiecību spēli sveic ar sajūsmu, neskaitāmi citi metušies interneta dzīlēs, lai paustu savu niknumu.


Šova ideja ir vienkārša – puisis, kurš randiņā ar nupat iepazītu skaistuli rada vispārliecinošāko iespaidu par to, ka ir brīvs čalis, saņem dāvanu karti 1000 eiro vērtībā, ko tērēt kopā ar sievu.

 

Kā atklājās pirmajā sērijā, precētie bāleliņi šīs summas dēļ ir gatavi publiski melot, maigoties un pat skūpstīties ar svešo sievieti, bet sievas viņiem palīdz ar padomiem. Pēc sērijas izrādīšanas internetu pāršalca tikumīgo latviešu žēlabas – TV draugi pauda šoku par to, ka ģimenes vērtības tajā it kā tiekot pārdotas par 1000 eiro.

 

Šovs tiek zākāts kā amorāls, netīrs, ģimenes vērtības degradējošs un kā ņirgāšanās par kaut ko tik svētu kā laulība. "Spilgti var redzēt ģimenes patieso vērtību, 1000 eiro! Latvija ir maza, nebūs kauns pa ielām pēc tam staigāt?" šokā skatītāja Ilze.

 

"Tas bija kaut kas debils. No sērijas "ko es varu izdarīt par naudu". Un vēl par tik mazu naudu. Šausmene. Nedomāju, ka precētie tik traki trūcīgi. Tūkstoš eiro viņiem kā miljons. Murgs," sociālajos tīklos sašutumu publiski pauž Raivis.

 

Interneta lietotāja Ieva šausminās par to, ka šovs varētu būt baiss piemērs skolu jaunatnei, jo uzskatāmi parāda, ka viss dzīvē ir pērkams, savukārt skatītāja Elvita spriež lakoniski: "Zemāk nav, kur krist."

 

Skatītāji piktojas, spriežot, ka jaunās ģimenes esot publiski sevi pazemojušas, parādot baisu piemēru arī savām atvasēm.

 

Par Latvijas meiteņu brīvajiem uzskatiem izbrīnīti arī puiši. Bāleliņi secina, ka summa, par kuru vietējās meitenes gatavas vieglu sirdi atļaut vīram kādu sānsoli, ir 1000 eiro, un sūdzas, ka šovs sabojā priekšstatus par vietējo meiteņu lepnumu un tikumiņu.

 

Visskeptiskāk noskaņotie ir pārliecināti, ka Precētie pret brīvajiem iezīmē jaunu šķiršanās vilni. "Drīz būs raksts par ģimeni, kuru izjauca raidījums. Jo būs kāda, kura redzēs, uz ko vīrs ir spējīgs. Un to nu ar 1000 eiro neaizmālēs," prognozē skatītāja Evita.

 

Atrodas neskaitāmi, kas piesauc "vārda spēku" – ja ekrānā samelo, ka esi brīvs, šķirties drīz nākšoties arī dzīvē.

 

Tikmēr veselīgi domājošie puritāņiem cenšas paskaidrot pretējo – uz interesanto spēli kā jautru avantūru dodas pāri, kas pārliecināti par savām attiecībām, un ekrānā redzamais ir pozitīvs piemērs tam, ka nekādas daiļavas neko nespēj padarīt, ja runa par tiešām stipru ģimeni.

 

Spēles veidotājiem tiek izteikti komplimenti par oriģinālu ideju, bet pirmās sērijas dalībniekiem – par drosmi un perfektu ģimeņu sadarbību, lai iegūtu balvu.

 

0
Autors:DELFI
Foto:Publicitātes foto

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti