Kā Daugavpilī uzsākt savu interneta biznesu, izmantojot bezmaksas sludinājumu platformu 0

Trešdiena, 24 apr 2019, 13:28 Versija drukāšanai

Kā Daugavpilī uzsākt savu interneta biznesu, izmantojot bezmaksas sludinājumu platformu

Dalder.lv ir vēl pasaulē neredzēta e-komercijas platforma, kuras pamatā ir klasiski sludinājumi. Lietotāji sludinājumus var ievietot gan manuāli, gan automatizēti (XML faili); informāciju var ievietot bez maksas vai ar maksas reklāmas iespējām.


Lietotājs ar ievietoto informāciju var veikt dažādas mārketinga aktivitātes – piešķirt digitālus kuponus jeb dot īstermiņa atlaides, pārdot pakalpojumu vai preci kā dāvanu, kā arī veidot kolektīvās iepirkšanās akcijas. Lai gan minētās darbības ir maksas iespējas, Dalder.lv platformā tās ir 2-3 reizes lētākas, nekā ierasts. Šī portāla attīstītāju pieeja pilnībā izmaina veidu, kā pakalpojumi un preces tiek virzīti internetā.

 

Uzmanību pievērš platformas patīkamais dizains un tā lietojamība. Dalder.lv piedāvā gan labi zināmas funkcijas, gan funkcijas, kas ir inovatīvas ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē. Mūsu tirgus analīze liecina, ka Dalder.lv platformas efektīvie problēmu risinājumi tādās nozīmīgās interneta mārketinga kategorijās kā reklāmas izvietošanā, lokalizācijā, apstrādē, efektivitātē un sasniedzamība, ātri iegūs lietotāju atzinību.

 

Dalder.lv būtiskākās atšķirības

 

Platformas biznesa modelis

 

Platformas uzbūve un, līdz ar to, tās biznesa modelis, ir galvenās atšķirības, kas izceļ Dalder uz konkurentu fona. Lielākā daļa sludinājumu sektora tirgus spēlētāju šobrīd paredz maksu par noteikta apjoma informācijas ievietošanu; mēs uzskatām, ka informācijai ir vienmēr jābūt bez maksas. Turklāt piedāvājam virkni papildus funkcionalitātes iespēju, kā pelnīt.

 

Mikro mājas lapa

 

21. gadsimtā digitālā klātbūtne un redzamība ir kļuvusi par vienu no uzņēmuma stūrakmeņiem. Maziem un vidējiem uzņēmumu, kas nevar atļauties izstrādāt mājaslapu vai ieguldīt līdzekļus tās attīstībā, vai arī uzņēmumam nav sapratnes, kā to darīt tā, lai tas arī atmaksātos, mēs piedāvājam attīstīties digitālajā vidē kopā ar mums. Ar Dalder atbalstu, izveidojiet bezmaksas mājaslapu, kas jūsu mērķauditorijai skaidri atspoguļos jūsu piedāvājumu, vai to, ko meklējat. Aizmirstiet par mājaslapu konstruktoriem jebkādā to formā – ar mums tie vairs nav nepieciešami.

 

Informācijas kvalitāte

 

Mūsu uzdevums ir skaidri atbildēt uz svarīgākajiem jūsu jautājumiem - Kur? Ko? Par cik?

 

Lai to paveiktu, platformā jāpastāv atbilstošām sadaļām un lokalizācijai. Jūsu rīcībā jau ir desmitiem tūkstošu sadaļu, taču Dalder moderatori ir gatavībā reaģēt uz lietotāju papildus pieprasījumiem.

 

Šo moderatoru uzdevums ir arī pārraudzīt portāla darbību:

• pārliecināties, ka sludinājumi, kas tiek ievietoti, ir relevanti

• pārliecināties par to atbilstību portāla noteikumiem

• apstiprināt iesniegtos sludinājumus

• pārbaudīt, vai sludinājums ievietots atbilstošā valodā un kategorijā.

 

Dalder sludinājumiem ir uzlabota struktūra – pakalpojuma vai preces galvenās īpašības ir viegli uztveramas. Sludinājumu automatizētais tulkojums 3 valodās palīdzēs sasniegt lielāku auditoriju, t.sk. ārzemniekus.

 

Ievietotās informācijas ilgtspēja

 

Kamēr pakalpojums vai produkts netiek izdzēsts no portāla, tas paliek tā vecajā vietā. Secīgi, visas mārketinga aktivitātes, kas ir vērstas uz pārdošanas veicināšanu, arī saglabāsies. Šo funkciju sevišķi novērtēs mārketinga speciālisti.

 

Informācija kā serviss

 

Platforma dalder.lv piedāvā plašas informācijas filtrēšanas iespējas. Kā zināms, katram pakalpojumam un precei ir noteiktas īpašības. To salīdzinājumam nepieciešama šķirošana jeb filtrēšana ar atbilstošiem, pārdomātiem filtriem. Ļoti būtiska Dalder.lv inovācija ir iespēja saglabāt izvēlētos filtrus, kā arī iespēja pieteikties paziņojuma saņemšanai, kad portālā ir ievietota jauna informācija, kas atbilst šiem uzstādījumiem. Šīs priekšrocības pilnībā maina informācijas piegādes sistēmu – lietotāji saņem to pēc pieprasījuma, lieki netērējot laiku tās meklēšanā vai monitorēšanā.

 

Platforma uztur populāru pakalpojumu un produktu datu bāzi – tā palīdz ietaupīt lietotāja laiku veidojot sludinājumu. Ar Dalder.lv nav nepieciešams izklāstīt konkrētas automašīnas vai telefona specifikāciju – atliek tikai norādīt komplektāciju vai ekstras. Paredzam, ka šo funkciju lietotāji varēs paši papildināt – līdzīgi kā Wikipedia, veicinot ātrāku funkcionalitātes attīstību.

 

Turklāt CV izveidošanas un uzglabāšanas iespējas būs pieejamas 3 valodās. Izveidot darba sludinājumu, izmantojot CV datus, varēs ar pāris klikšķiem un sekundēs.

 

Dalder.lv platformai attīstoties, tiks piedāvāti šādi un daudzi citi rīki, kas palīdzēs ietaupīt laiku un naudu.

 

Lokalizācija – sīks administratīvs dalījums

 

Neviens cits portāls vai platforma nekad iepriekš nav tik sīki administratīvi iedalījis informāciju Latvijā – katram novadam, pilsētai un pilsētas rajonam, t.sk. arī Daugavpilī, tagad ir savs reklāmas dēlis. Uzzināt, kas notiek tepat, blakus, ir kļuvis viegli! Republikas pilsētām pieejams arī pilsētu rajonu dalījums, turklāt novadiem – pagastu.

 

Advancēta meklēšana

 

Jo lielāks informācijas apjoms, jo būtiskāka ir informācijas ātra un ērta atrašana, izmantojot meklēšanas lauku. Vai esat pieraduši pie Google labajiem meklēšanas rezultātiem? Mēs piedāvāsim šāda līmeņa kvalitāti!

 

Lietotāju atbalsts

 

Mums rūp Dalder.lv lietotāju ērtība! Tāpēc nodrošinām portāla apmeklētāju tehnisko atbalstu – gan portālā, gan visos savu sociālo tīklu profilos, kā arī atbildot uz zvaniem un e-pastiem. Konsultējam, kā pareizi ievietot portālā informāciju un kā labāk pārdot internetā izmantojot mūsu platformu. Patīkama atšķirība, salīdzinājumā ar esošo tirgus līderi, ne?

 

Iekšējā sarakste

 

Šā brīža izstrādes stadijā lietotājiem ir redzama otra lietotāja kontaktinformācija, kas ļauj komunicēt tieši. Ar laiku platforma paredz lietotāju iekšējās sarakstes attīstīšanu – līdzīgi, kā tas notiek sociālo mediju portālos. Tāpat tiešsaistes sarakstē būs iespējams saņemt dažādus noderīgus servisus.

 

Atsauksmes

 

Lietotāju atsauksmes vienam par otru, precēm un pakalpojumiem, uzņēmumiem, arī profesijām, ir ļoti būtiskas – tās palīdz pieņemt lēmumu. Drīzumā visas atsauksmes portālā būs transakciju atsauksmes, t.i. komentēšana būs iespējama tikai pēc darījuma noslēgšanās, stipri palielinot atsauksmju kvalitāti. Latvijā šobrīd ir problēma ar atsauksmēm, kuras nav īstas vai par tēmu.

 

Noslēgumā, mēs esam pārliecināti, ka mūsu pieeja pilnībā transformēs tirgu. Dalder.lv uzdevums ir palīdzēt attīstīties maziem un vidējiem uzņēmumiem, padarot viņu piedāvājumu redzamu ne tikai reģionāli, bet arī globāli.

 

Daugavpilieši, reģistrējieties dalder.lv un bez maksas uzsāciet savu interneta biznesu jau šodien! Pirmie 1000 lietotāji saņems EUR 50 portālā paredzēto maksas iespēju lietošanai.

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti