"Positivus" festivāls telšu pilsētiņā piedāvās iespēju noīrēt dzīvošanai mājiņu 0

Piektdiena, 29 apr 2016, 10:30 Versija drukāšanai

"Positivus" festivāls telšu pilsētiņā piedāvās iespēju noīrēt dzīvošanai mājiņu
Pirmo reizi "Positivus" festivāla vēsturē apmeklētājiem būs iespējams telšu pilsētiņā noīrēt VIP mājiņas, informēja festivāla rīkotāju pārstāve Līga Andžāne.


Festivālā īrei būs pieejamas īpašas mājiņas, kurās varēs mitināties līdz pat četru cilvēku kompānija. Aizslēdzamajās mājiņās būs pieejama elektrība un matrači vienam līdz četriem cilvēkiem, un tās būs drošas kā pret garnadžiem, tā pret samirkšanu. Katram mājiņas iemītniekam papildus gan būs jāiegādājas arī biļete ieejai telšu pilsētiņā.

 

VIP mājiņas īre maksās 300 eiro.

 

Tāpat kā citus gadus, arī šogad festivālā būs pieejams telšu īres pakalpojums "Rent-a-Tent", ko nodrošinās tūrisma preču tirgotājs "Gandrs". Tos apmeklētājus, kuri nevēlas pārvadāt un celt savu telti, telšu pilsētiņā sagaidīs jau uzslieta telts divām personām. Izvēloties šo pakalpojumu, katram telts iemītniekam papildus telts īrei jāiegādājas telšu pilsētiņas ieejas biļete.

 

Savukārt, domājot par kemperu iemītnieku ērtībām, šogad kemperiem atvēlētā zona būs būtiski paplašināta un atradīsies pretī ieejai telšu pilsētiņā, nevis tās teritorijā kā līdz šim. Kemperu zonā būs atsevišķas tualetes, un tā būs norobežota no festivāla apmeklētājiem paredzētās autostāvvietas. Ja kempera iemītnieki vēlēsies iekļūt telšu pilsētiņā, lai izmantotu tur pieejamos pakalpojumus, papildus būs jāiegādājas telšu pilsētiņas ieejas biļetes.

 

Šogad telšu pilsētiņā darbosies arī veikals, kurā varēs iegādāties piepūšamos matračus, guļammaisus un citas noderīgas lietas savas telts labiekārtošanai, lai festivāls būtu kā otrās mājas, piebilda Andžāne.

 

"Positivus" festivāla telšu pilsētiņa būs atvērta no ceturtdienas, 14.jūlija, plkst.17 līdz pirmdienas, 18.jūlija, plkst.16. Festivāla apmeklētāju ērtībām telšu pilsētiņā būs pieejama mantu glabātuve, kā arī būs iespējams uzlādēt mobilos tālruņus. Telšu pilsētiņā darbosies dušas, kurās uzstādītas atsevišķas kabīnes. Telšu pilsētiņā darbosies arī ēdienu tirgotāji.

 

Ieejas biļete telšu pilsētiņā būs derīga tikai kopā ar festivāla biļeti. Ja iegādāta ieejas biļete festivāla vienas dienas apmeklējumam, telšu pilsētiņā būs atļauts pavadīt tikai attiecīgo dienu un tai sekojošo nakti.

 

Ieeja telšu pilsētiņā maksā desmit eiro. Kempera vietas cena bez elektrības pieslēguma - 40 eiro, bet kempera vietas cena ar elektrības pieslēgumu - 70 eiro. Telts īre maksās 65 eiro.

 

Jau ziņots, ka šovasar "Positivus" festivāls Salacgrīvā notiks no 15.jūlija līdz 17.jūlijam.

 

Šīs vasaras festivāla galvenie viesi būs britu popmūziķe Ellija Goldinga, pankroka leģenda Igijs Pops un elektroniski sapņainā franču grupa "M83". "Positivus" festivālā, kas šovasar svinēs savu desmito jubileju, uzstāsies arī tādi ievērojami mākslinieki kā "Years&Years", "Hot Chip", "Air", britu dziedātājs Džons Ņūmens, dziedātāja Klēra Elisa Bušē jeb "Grimes", Čarlzs Bredlijs, ģitārists Ričards Houlijs, grupas "Mercury Rev", "Wolf Alice", "Oh Wonder" un daudzi citi.

 

Festivāla mākslinieki uzstāsies uz sešām skatuvēm. Festivāla biļetes nopērkamas "positivusfestival.com", "Biļešu servisa" kasēs un "Nordea" bankomātos.

0
Autors:BNS
Foto:BNS foto

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

22. aprīlī, 09:16 No 1. jūlija tekstilizstrādājumiem tiks piemērots jauns nodoklis. Kas notiks ar apģērbu cenām?
17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti