Vējonis Jaunajā gadā vēl drosmi un atgādina: mūsu valsts esam mēs paši 0

Piektdiena, 01 jan 2016, 09:12 Versija drukāšanai

Vējonis Jaunajā gadā vēl drosmi un atgādina: mūsu valsts esam mēs paši
Jaunajā gadā Valsts prezidents Raimonds Vējonis Latvijas iedzīvotājiem kļūt vēl drosmīgākiem, jo "tikai drosmīgi cilvēki spēj mainīt sevi un pasauli sev apkārt". "Noticiet saviem nomoda sapņiem, nebaidieties no lieliem mērķiem un izdariet visu, lai paveiktu plānoto," savā gadu mijas uzrunā saka prezidents.


"Iedvesmosim viens otru ik dienas, jo mūsu valsts esam mēs paši! Cik stiprs būs katrs no mums, tik stipra būs mūsu nācija. Mēs esam tie, kas šīs vērtības aiznesīs nākotnē. No mums ir atkarīgs tas, vai pievienosim tām klāt kaut ko vērtīgu no tagadnes. Esiet drosmīgi veidot tagadni, ko atcerēsies vēl gadu desmitiem! Lai mūsu bērni būtu lepni dzīvot Latvijā!" vēl Vējonis.

 

Viņš novēl būt kā Latgales cilvēkiem – sirsnīgiem un dāsniem -, kā kurzemniekiem – neatlaidīgiem un lepniem -, kā zemgaliešiem – apdomīgiem un strādīgiem –, kā vidzemniekiem – iedvesmas pilniem un radošiem un kā rīdziniekiem – rosīgiem un uzņēmīgiem.

 

"Ik reizi, ielūkojoties spogulī, esiet pateicīgi par to, ka jums ir dota vēl viena brīnišķīga diena, kurā ar pārliecību varat teikt, ka jūs īstenojat savus sapņus. Nesalīdziniet sevi ar citiem, bet katru rītu mostieties ar pārliecību, ka jūsu dzīve ir unikāla un ka Jūs darāt to labāko, kas ir jūsu spēkos," teic Vējonis.

 

Viņš uzsver: "Jums blakus ir cilvēki, kas ir izvēlējušies būt kopā tieši ar jums gan šajā svētku dienā, gan ikdienas rūpēs, gan priekos, gan bēdās. Pateiksim paldies mūsu līdzcilvēkiem par sniegto atbalstu aizejošajā gadā, un atbalstīsim cits citu arī nākamajā gadā."

 

Nākamgad viņš aicina līdzpilsoņus būt vēl drosmīgākiem, "jo tikai drosmīgi cilvēki spēj mainīt sevi un pasauli sev apkārt". "Noticiet saviem nomoda sapņiem, nebaidieties no lieliem mērķiem un izdariet visu, lai paveiktu plānoto! Esiet drosmīgi stāties pretim atrunām, kas attur no mērķu īstenošanas! Un speriet pirmo soli, lai piepildītu savus sapņus! Jums ir viss, lai to izdarītu! Drosme darīt lielas lietas ir iedvesmojusi latviešus no paaudzes paaudzē ar pārliecību veidot savu un Latvijas nākotni!"

 

"Esmu lepns dzīvot starp Jums! Esmu lepns dzīvot Latvijā! Dievs, svētī Latviju un tās iedzīvotājus! Laimīgu jauno 2016.gadu!" uzrunu noslēdz prezidents.

0
Autors:DELFI
Foto:BNS foto

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti