"McDonald's" Latvijā 2017.gadā plāno piegādāt ēdienu arī uz mājām 0

Ceturtdiena, 01 okt 2015, 14:26 Versija drukāšanai

"McDonald's" Latvijā 2017.gadā plāno piegādāt ēdienu arī uz mājām
Ātrās ēdināšanas restorānu tīkls "McDonald's" 2017.gadā Latvijā plāno ieviest jaunu pakalpojumu - ēdienu piegādi uz mājām, aģentūrai BNS sacīja "McDonald's" vadītājs Baltijas valstīs Vladimirs Jaņevskis.


Viņš piebilda, ka uzņēmums šobrīd strādā pie jaunas mobilās aplikācijas, kas dos iespēju klientiem Baltijas valstīs pasūtīt ēdienu no "McDonald's" restorāniem pa telefonu vai internetā, piemēram, uz mājām. "Nākamgad, plānojam, ka par 99% mums būs izstrādāta mobilā aplikācija, kura būs pieejama visās trīs Baltijas valstīs un kura aptvers daudzas jomas. Tā vēl nebūs e-komercija, visticamāk, e-komerciju [mobilajā aplikācijā] mēs plānojam integrēt 2017.gadā. Viena no lietām, ko mēs nopietni apsveram un testējam ir [ēdienu] piegāde [uz mājām], ar ko mēs plānojam paplašināt tirgus vajadzības un mums ir iespējas to attīstīt," sacīja Jaņevskis.

 

"McDonald's" vadītājs Baltijas valstīs piebilda, ka mobilajā aplikācijā ēdienu uz mājām Baltijas valstu klienti varēs pasūtīt sākot no 2017.gada. Pirmā Baltijas valsts, kur to plānots ieviest, visticamāk, būs Latvija. "Mēs sāksim šeit - Latvijā - un tad to attīstīsim pārējās Baltijas valstīs. Ja mēs kaut ko ieviesīsim Latvijā, tad tas būs pāris mēnešus agrāk nekā pārējās Baltijas valstīs," sacīja Jaņevskis.

 

Viņš piebilda, ka ir valstis, kurās "McDonald's" jau ir izmēģinājis ēdienu piegādi un pamatā tā ir Āzija, jo šis reģions tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem "McDonald's" biznesa virzītājspēkiem. "Vienlaikus mēs nevaram salīdzināt Āziju ar Eiropu, tāpēc mēs vēlamies to izmēģināt dažos veikalos, dažās jomās šeit, lai pārbaudītu, ka šī koncepta attīstībai ir dzīvotspēja," sacīja Jaņevskis.

 

Jau vēstīts, ka "McDonald's" īpašnieks Latvijā "Premier Restaurants Latvia" pērn strādāja ar 29,948 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 1,1% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa pērn samazinājās vairākas reizes - līdz 6,6 tūkstošiem eiro, liecina datubāzē "Lursoft" publicētais gada finanšu pārskats.

 

Uzņēmums ir reģistrēts 1994.gadā, un tā pamatkapitāls ir 4,237 miljoni eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētā kompānija "Premier Capital B.V.". Informācija uzņēmuma mājaslapā liecina, ka patlaban Latvijā darbojas 12 ātrās apkalpošanas restorāni.

0
Autors:BNS
Foto:Delfi

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

Šodien, 09:55 Sabiedriskā transporta mēnešbiļetes Daugavpilī: vai tas ir izdevīgi?
22. aprīlī, 09:16 No 1. jūlija tekstilizstrādājumiem tiks piemērots jauns nodoklis. Kas notiks ar apģērbu cenām?
17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti