Aicinām pieteikt jaunus un izcilus cilvēkus “TOYP Latvia 2015” balvai 0

Trešdiena, 29 jūl 2015, 16:29 Versija drukāšanai

Aicinām pieteikt jaunus un izcilus cilvēkus “TOYP Latvia 2015” balvai
Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) kopā ar “JCI Latvija” aicina nominēt jaunus un izcilus cilvēkus vecumā no 18 līdz 40 gadiem īpašai starptautiskai balvai “TOYP Latvia 2015” (“Ten Outstanding Young Persons” – desmit izcili jauni cilvēki), lai ikviens uzzinātu par izciliem un panākumiem bagātiem profesionāļiem.

 


Kopumā iespējams pieteikt kandidātus desmit dažādām kategorijām: bizness, ekonomika, uzņēmējdarbība; politika, tieslietas, valsts pārvalde; akadēmiskā darbība; kultūra; ētika, vide bērnu tiesības, cilvēktiesības, miers pasaulē; filantropija, brīvprātīgais darbs; zinātnes, tehnoloģiju attīstība; personības pilnveidošana, izaugsme; inovācijas medicīnā.

 

“Mums ir talanti un sasniegumi, par kuriem plašāka sabiedrība nezina. Vairāk un biežāk jāatceras, ka tieši cilvēki ir mūsu nākotne, kas virzīs valsti uz attīstību un izaugsmi. Iepriekšējo gadu pieredze rāda, ka esam tieši tik pat varoša nācija kā citas, tāpēc “TOYP Latvia 2015” ir balva, kas visai Latvijai demonstrē spēju būt izciliem, inovatīviem un veiksmīgiem,” saka LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

 

Nominantus aicina pieteikt, aizpildot un iesniedzot anketu, kuru var atrast www.toyp.lv. To parakstītu jāsūta uz adresi “TOYP Latvia 2015”, Strēlnieku iela 13-31, Rīga, LV-1010, vai arī parakstot un ieskanējot pa e-pastu info@toyp.lv.

 

Pašreiz tiek veidota žūrija, kurā darbosies sabiedrībā atzīti profesionāļi no dažādām nozarēm. Savu dalību tajā jau ir apstiprinājuši Mārcis Auziņš, Normunds Bergs, Rūta Dimanta, Aivars Garančs, Igors Graurs, Aigars Rostovskis, Vitālijs Skrīvelis, Didzis Šmits. Žūrijas komanda tiksies jau 6.augustā, lai klātienē iepazītos ar pretendentiem un atlasītu desmit labākos kandidātus. Savukārt 26.augustā Jūrmalā, “Baltic Beach Hotel” notiks apbalvošanas ceremonija, lai pēc tam vienu no labākajiem kandidātiem virzītu cīņai par pasaules “TOYP” balvu.

 

Labdarības projekts “TOYP Latvia 2015” organizē “JCI Latvia” sadarbībā ar LTRK ar mērķi veicināt jauniešu izglītošanos un iesaistīšanos pilsoniskās sabiedrības attīstību Latvijā, iedvesmojot ikvienu uz sasniegumiem savā izvēlētajā darbības jomā, būt labākiem līderiem, kā arī radīt pozitīvas pārmaiņas sabiedrībā. “JCI” izcilus jaunus cilvēkus pasaulē apbalvo jau no pagājušā gadsimta 50. gadiem. Starp apbalvotajām personām ir vairāki simti pasaulē pazīstamu cilvēku vairāk nekā no 50 valstīm – Nelsons Rokfellers, Geralds Fords, Benigno Augino, Elviss Preslijs, Džons Kenedijs un daudzi citi.

 

TOYP balvas saņēmēji Latvijā: Pauls Irbins, Marianna Milovska, Solvita Kostjukova, Māris Čačka, Georgijs Surkovs, Reinis Zīļevs, Dace Neiburga, Marija Naumova, Inese Voika, Kristīne Strada-Rozenberga, Andris Gobiņš, Nellija Ločmele, Zane Bērziņa, Renārs Erts, Inese Šubēvica, Jānis Bērziņš, Viesturs Silenieks, Andris Nelsons, Jānis Domburs, Māris Verpakovskis.

 

Junior Chamber International (JCI) ir starptautiska bezpeļņas organizācija, kas darbojas vairāk nekā 100 valstīs, apvienojot vairāk nekā 200 000 aktīvu biedru vecumā no 18 līdz 40 gadiem. JCI Latvijā tiek pārstāvēta kopš 1993. gada. Šobrīd JCI Latvia ir septiņas nodaļas: trīs Rīgā, pa vienai Cēsīs, Jelgavā, Liepājā un Daugavpilī, un vairāk kā 130 aktīvi biedri.

 

Autors:TOYP Latvia organizators

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

Šodien, 09:55 Sabiedriskā transporta mēnešbiļetes Daugavpilī: vai tas ir izdevīgi?
22. aprīlī, 09:16 No 1. jūlija tekstilizstrādājumiem tiks piemērots jauns nodoklis. Kas notiks ar apģērbu cenām?
17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti