Autovadītāju ievērībai – satiksmes ierobežojumi uz valsts autoceļiem 0

Piektdiena, 17 jūl 2015, 09:00 Versija drukāšanai

Autovadītāju ievērībai – satiksmes ierobežojumi uz valsts autoceļiem
Autovadītājiem jārēķinās, ka asfaltēšanas darbu dēļ joprojām ir stipri apgrūtināta satiksme pa Tallinas šoseju (A1) caur Baltezeru un ir jārēķinās ar papildu laiku ceļā. Šie darbi sākas pēc plkst. 9:00.


Taču no 17. līdz 19. jūnijam, kad Salacgrīvā norisināsies festivāls Positivus, uz Tallinas šosejas tiks noņemta lielākā daļa satiksmes ierobežojumu, bet saglabāsies ātruma ierobežojumi, kurus autovadītājus aicinām ievērot.

 

No Baltezera līdz Ādažiem no piektdienas, 17. jūlija līdz svētdienai, 19. jūlijam ieskaitot darbi tiks pārtraukti un saglabāsies vienīgi ātruma ierobežojumi.

 

Taču pirmdienas, 20. jūlija rītā būvdarbi šajā posmā atsāksies plkst. 9:00 un satiksmi nodrošinās regulētāji. Tāpēc tiem, kas no festivāla paredz atgriezties pirmdien, jārēķinās ar papildu laiku ceļā, vai arī jāizmanto apvedceļš caur Carnikavu (P1).

 

Būvdarbu posmā no Svētciema līdz Salacgrīvai festivāla norises dienās ir paredzēti tikai ātruma ierobežojumi.

 

Savukārt tiem Positivus apmeklētājiem, kas uz Salacgrīvu dosies no Ainažu puses, jārēķinās, ka būvdarbu posmā no Ainažiem līdz Salacgrīvai, kur pašreiz aktuāli ir pieci luksoforu posmi, laika posmā no piektdienas, 17. jūlija līdz svētdienai 19. jūlijam aizkavēšanos varētu radīt atstātie divi luksoforu posmi. Paredzamais šī posma šķērsošanas laiks nedēļas nogalē būs 20 min. Būvobjektā tiks saglabāts arī ātruma ierobežojums.

 

Remontdarbu notiek arī citur valsts autoceļu tīklā.

 

Pierīgā turpinās autoceļu Rīga–Ērgļi (P4) un Ulbroka–Ogre (P5) intensīvi noslogotā krustojuma rekonstrukcija pirms Ulbrokas. Tur darbu laikā periodiski plānots slēgt vienu braukšanas joslu, satiksmi organizējot ar regulētājiem.

 

Turpinās Rīgas HES tilta remontdarbi Rīgas apvedceļa posmā Salaspils–Babīte. Šajā nedēļā plānoto darbu laikā satiksme tiks organizēta pa vienu joslu ar luksoforiem.

 

Vidzemes šosejas (A2) posmā 1,5 km garumā Siguldā šonedēļ plānoti asfaltēšanas darbi, kā rezultātā periodiski plānots 100 m posmos slēgt vienu kustības joslu, satiksmi organizēs regulētāji.

 

Vidzemē uz autoceļa Cēsis–Vecpiebalga–Madona (P30), turpinoties remontdarbiem, satiksme tiek organizēta ar septiņiem luksoforu posmiem. Lai šķērsotu būvdarbu zonu, ceļā jārēķinās ar papildu stundu.

 

Kurzemē vēl joprojām lielākie ierobežojumi ir uz Liepājas šosejas (A9). Lai šķērsotu pašreiz aktīvās piecas būvdarbu zonas, ir nepieciešama papildu stunda. Būvdarbi tiek izvērsti arī uz

Klaipēdas šosejas (A11) 24 kilometru garā posmā no Nīcas līdz Rucavai. Arī tur autovadītājiem jārēķinās ar 11-12 luksoforu posmiem, kā arī papildu stundu ceļā.

 

Būvdarbi turpinās arī Latgalē − Rēzeknes, Krāslavas un Daugavpils apkārtnē. Uz autoceļa Rēzekne–Daugavpils (A13) posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij satiksme tiek regulēta ar 11 luksoforiem un ceļā jāpavada par stundu vairāk.

 

Aktuālā informācija par satiksmi valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, www.lvceli.lv, kā arī aplikācijā Waze.

0
Autors:VAS Latvijas Valsts ceļi
Foto:BNS foto

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti