Autovadītāju uzmanībai – tiks slēgta satiksme uz Tallinas šosejas 0

Pirmdiena, 15 jūn 2015, 09:58 Versija drukāšanai

Autovadītāju uzmanībai – tiks slēgta satiksme uz Tallinas šosejas
Sakarā ar remontdarbiem uz Tallinas šosejas (A1) Baltezerā un tā apkārtnē, naktīs no 14. uz 15. jūniju un no 15. uz 16. jūniju uz laiku satiksmei slēgs vienu vai vairākas uzbraukšanas un nobraukšanas rampas satiksmes mezglā ar Siguldas šoseju (A2). Plānots, ka rampas tiks slēgtas no plkst. 20.00 līdz plkst. 6.00 un satiksme tiks organizēta pa apbraukšanas ceļiem. Aicinām autovadītājus pievērst uzmanību satiksmes organizācijas izmaiņām.

 


Autovadītājiem, kuri plāno braukt uz vai no Tallinas, joprojām jārēķinās ar papildu laiku ceļā, jo turpinās darbi arī posmos Tallinas šosejas (A1) posmos no Svētciema līdz Salacgrīvai un no Salacgrīvas līdz Igaunijas robežai ir noteikts ātruma ierobežojums un reversa satiksme ar luksoforiem. Šo būvdarbu zonu šķērsošanai nepieciešama aptuveni pusstunda.

 

Arī Latgalē turpinās ceļu būvdarbi Rēzeknes, Krāslavas un Daugavpils apkārtnē, kopumā sešos objektos uz valsts galvenajiem ceļiem. Rēzeknes apkārtnē no pilsētas robežas līdz apvedceļa aplim jārēķinās ar papildu 10 minūtēm, ceļa posmā no Viļāniem līdz Rēzeknei remontposmu var šķērsot 20 minūtēs un arī Ludzas virzienā posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei jārēķinās ar papildu 20 minūtēm.

 

Savukārt uz autoceļa Rēzekne – Daugavpils (A13) darbi noris posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij, tur satiksme tiek regulēta ar luksoforiem un ceļā jāpavada papildu 40 minūtes. Uz šī paša ceļa Lietuvas pierobežā notiek Lauceses tilta rekonstrukcija.

 

Arī Bauskas virzienā jārēķinās ar papildus laiku ceļā, jo uz Bauskas šosejas notiek asfaltēšanas darbi posmā no tilta pār Ķekaviņu līdz Iecavai un būvdarbu laikā ir organizēta reversā kustība ar luksoforiem vai regulētājiem. Autovadītājiem jārēķinās ar papildus laiku ceļā, plānots, ka asfaltēšanas darbi uz Bauskas šosejas turpināsies vēl divas nedēļas.

 

Turpinās būvdarbi uz Siguldas šosejas (A2) 10 kilometrus garā posmā no pagrieziena uz Langstiņiem, un satiksme abos virzienos tiek organizēta ar ātruma ierobežojumiem pa vienu joslu katrā virzienā.

 

Vidzemē ar papildu 15 minūtēm ceļā ir jārēķinās arī, braucot Valmieras virzienā (A3) no Straupes līdz Plācim. Ievērojami satiksmes ierobežojumi ieviesti Vecpiebalgas novadā uz ceļa Cēsis – Vecpiebalga – Madona (P30), kur satiksmi regulē septiņi luksofori un, lai šķērsotu būvdarbu zonu, ceļā jārēķinās ar papildu stundu.

 

Kurzemē lielākie ierobežojumi ir uz Liepājas šosejas (A9). Lai šķērsotu pašreiz aktīvās piecas būvdarbu zonas, ir nepieciešama papildu pusotra stunda. Būvdarbi notiek arī uz autoceļa Liepāja – Lietuvas robeža (A11) 24 kilometru garā posmā no Nīcas līdz Rucavai.

 

Aktuālā informācija par satiksmi valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas, zvanot uz LVC Satiksmes Informācijas centra diennakts bezmaksas tālruni 80005555, kā arī aplikācijā Waze.

 

0
Autors:Latvijas valsts ceļi
Foto:Jurijs Dunaiskis

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

Šodien, 09:55 Sabiedriskā transporta mēnešbiļetes Daugavpilī: vai tas ir izdevīgi?
22. aprīlī, 09:16 No 1. jūlija tekstilizstrādājumiem tiks piemērots jauns nodoklis. Kas notiks ar apģērbu cenām?
17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti