Sprukts: pārdzīvoju par zaudējumu Vācijai, taču no manas puses nebija apzināta pārkāpuma 0

Svētdiena, 10 maijā 2015, 10:59 Versija drukāšanai

Sprukts: pārdzīvoju par zaudējumu Vācijai, taču no manas puses nebija apzināta pārkāpuma
Latvijas hokeja izlases pieredzējušais uzbrucējs Jānis Sprukts, kurš piektdien tika noraidīts no laukuma līdz mača beigām, kas salauza cīņas gaitu spēlē ar Vāciju, pēc sestdien aizvadītās spēles ar Austriju sarunā ar aģentūru BNS sacīja, ka ir pārdzīvojis par zaudējumu vāciešiem, taču uzsvēra, ka no viņa puses nav bijis apzināta pārkāpuma.


"Protams, pārdzīvoju, ka mēs zaudējām Vācijai, bet ja runā par to momentu, tad no manas puses nebija nekādā mērā apzināta kājas izlikšana, vai kas tamlīdzīgs. Mēs abi [ar Patriku Hageru] gājām pēc ripas, es iztaisnojos un nelecu prom, bet viņš darīja tāpat. Tiesnesis to traktēja kā apzinātu iešanu kājā. Tas ir viņa lēmums, bet tur no manas puses nebija netīras spēles," neveiksmīgo epizodi skaidroja Sprukts, pret kuru nekādas papildus soda sankcijas nesekoja.

 

Viņš atzina, ka pret Austriju spēle sanākusi smaga. "Grūta spēle bija, kājās vate. Viņiem [austriešiem] jau arī viegli nebija, arī viņi iepriekšējā dienā spēlēja, taču mums atpūtai palika nedaudz mazāk laika. Centāmies darīt, ko varam. Skaidrs, ka ceturtdaļfināls mums iet secen, taču šodien mēs spēlējām uz uzvaru. Centāmies visa komanda," teica hokejists, kurš šajā čempionātā ir ticis pie vienas rezultatīvas piespēles.

 

Lai arī sākumā bijis grūti, vieglāk palicis pēc tam, kad izdevās izlīdzināt rezultātu. "Būtu ilgāk vilkuši, būtu bijis vēl daudz grūtāk. Trešajā periodā atkal viss gāja, kurš kuru pārlauzīs. Pret Vāciju nebija tik grūti, jo mēs tad nerealizējām savus momentus. Cīnījāmies, lai uzvarētu gan vakar, tā šodien, bet pagriezās tā, ka vakar nesanāca, bet šodien izdevās," norādīja Sprukts.

 

Viņš norādīja, ka Latvijas izlasei divās atpūtas dienās ir jāatgūst spēki, lai čempionātu pabeigtu uz pozitīvas nots. "Skatīsimies tālāk, kas un kā, bet jānoslēdz čempionāts ar uzvaru," apņēmību pauda hokejists.

 

Jau ziņots, ka Latvijas izlase sestdien guva otro uzvaru čempionātā, pagarinājumā ar 2:1 uzvarot Austriju, taču zaudēja izredzes iekļūt ceturtdaļfinālā un, samazināja izredzes izpildīt minimālo uzdevumu - tikt labāko desmitniekā, kuru deva Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valde. Ar četriem punktiem Latvija ir sestajā vietā savā grupā, apsteidzot Franciju un Austriju ar trim punktiem.

 

Latvijas izlase čempionātu sāka ar trīs zaudējumiem - 1:6 pret Kanādu, 2:4 pret Čehiju un 1:8 pret Zviedriju, bet iepriekšējā spēlē ar 2:1 mača papildlaikā izdevās uzveikt Šveici, taču piektdien atkal bija zaudējums ar 1:2 pret Vāciju.

 

PČ elites divīzijā piedalās 16 komandas, kas sadalītas divās grupās. Katras grupas četras labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā, bet vājākā izlase pametīs PČ elites divīziju un nākamgad spēlēs vienu līmeni zemākā turnīrā.

0
Autors:BNS
Foto:BNS foto

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti