Elektriskie skrejriteņi ir mūsu nākotne, kas notiek jau tagad 0

Pirmdiena, 01 aug 2022, 16:56 Versija drukāšanai

Elektriskie skrejriteņi ir mūsu nākotne, kas notiek jau tagad

Pirms dažiem gadiem neviens nebūtu iedomājies, ka elektriskie skrejriteņi tik zibenīgi iekaros pilsētu iedzīvotāju simpātijas un kļūs par vienu no populārākajiem pilsētas transporta līdzekļiem.


Vasaras sezonas sākums un siltie laikapstākļi vēl vairāk mudina mūs atteikties no smacīgajiem automašīnu saloniem un izvēlēties videi draudzīgu un samērā ātru pārvietošanās līdzekli. Turklāt, ņemot vērā augošās degvielas cenas, elektriskie skrejriteņi ļauj ietaupīt finanses, kas pašreizējos apstākļos ir īpaši svarīgi.

 

 

Elektrisko skrejriteņu ražotāji pastāvīgi ievieš jaunus, uzlabotus modeļus, uzklausot klientu atsauksmes un vēlmes, lai padarītu ikdienas pārvietošanos ērtāku. Ultron ir viens no nedaudziem uzņēmumiem tirgū, kas par saprātīgām cenām piedāvā jaudīgus un mobilus elektro skrejriteņus ar augstu caurbraucamības spēju. Šī zīmola skrejriteņu augsti kvalitatīvā un izturīgā konstrukcija ļauj brīvi pārvietoties gan pilsētā, gan pa nelīdzenu apvidu. Ja meklējat uzticamu un jaudīgu elektrisko draugu, pievērsiet uzmanību Ultron T103. Šis skrejritenis ir modificēta iepriekšējo modeļu versija, kurā saglabātas visas funkcijas, taču uzlabota veiktspēja un dizains.

 

Skrejritenim ir 24AH 48V akumulators, un salīdzinājumā ar priekšgājējiem ir pieaudzis tā maksimālais ātrums – tagad līdz pat 50 km/h. Šis modelis ir lielisks risinājums garam braucienam, jo tā nobraukums ir līdz 60 km ar vienu pilnu akumulatora uzlādi. Jāatzīmē, ka šis rādītājs var atšķirties atkarībā no braucēja auguma specifikas, laikapstākļiem un ceļa seguma kvalitātes. Skrejritenim ir 10 collu piepūšamas bezkameru riepas un 1200 W motors, kas nodrošina vienmērīgu startu un strauju paātrinājumu. Modelim ir divas uzlādes ligzdas, un ir iespēja iegādāties otru lādētāju, lai uzlādētu skrejriteni uz pusi īsākā laikā.

 

Ultron elektriskie skrejriteņi vienmēr ir aprīkoti ar kvalitatīvu un izturīgu balstiekārtu, un šis jaunais modelis nav izņēmums. Ultron T103 skrejritenim ir atsperes tipa aizmugurējā balstiekārta un uzlabota hidrauliskā balstiekārta priekšpusē, kas ievērojami samazina diskomfortu, braucot pa nelīdzenu virsmu. Braucienam tumšajā diennakts laikā skrejritenis ir aprīkots ar jaudīgu priekšējo lukturi, sarkanu LED apgaismojumu klāja sānos un aizmugurējo bremžu signāllukturi. Stūres balsts un pati stūre praktiski neatšķiras no iepriekšējiem modeļiem un skrejritenim ir gaismas kontroles sistēma, borta dators un voltmetrs. Viena no būtiskākajām izmaiņām šajā modelī ir modernizētā hidrauliskā bremžu sistēma, kas nevainojami darbojas uz visiem ceļa segumiem.

 

Lai braucienu padarītu vēl ērtāku, ir iespējams papildus iegādāties arī ērtu sēdekli, kas ievērojami atvieglos pārvietošanos lielākā attālumā. Elektrisko skrejriteņu galvenā iezīme ir arī salokāms mehānisms, savukārt kompaktie izmēri ļauj tos transportēt gandrīz jebkuras automašīnas bagāžniekā. Jāatceras, ka elektriskie skrejriteņi ir pilnvērtīgi transporta līdzekļi, kuriem nepieciešama pienācīga tehniskā apkope, lai tie varētu kalpot ilgāku laiku. Lai braukšana būtu droša gan pašam, gan apkārtējiem, ir jāiepazīstas ar ceļu satiksmes noteikumiem un jāiegādājas atstarojošie elementi braukšanai tumšajā diennakts laikā, kā arī nepieciešamais aprīkojums, lai pasargātu sevi no traumām.

 

Mobilie un ērtie elektriskie skrejriteņi ir populāri visu vecumu cilvēku vidū. Ir grūti iedomāties ekonomiskāku transporta līdzekli, kas jūs nogādās galamērķī dažu minūšu laikā, apbraucot nebeidzamos sastrēgumus un ietaupot laiku, kura vienmēr trūkst. Ir pienācis īstais brīdis beigt šaubīties un beidzot iegādāties šo izdevīgo produktu, kas atmaksāsies īsā laikā, jo elektriskie skrejriteņi neapšaubāmi ir nākotnes transports!

 

Šis modelis un citi elektriskie skrejriteņi ir apskatāmi mūsu mājas lapā.

Autors:Grani.lv

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties
25. oktobrī, 10:10 Apkures tarifs Daugavpilī saruks par vēl 5%; “apkures grozā” – šķelda un propāna butāna maisījums
18. oktobrī, 15:25 Daugavpilietei Marijai Trošinai apritēja 104 gadi!

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti