Tiks noskaidroti šī gada titula “Profesionālis 2018” ieguvēji. 0

Trešdiena, 28 mar 2018, 10:05 Versija drukāšanai

Tiks noskaidroti šī gada titula “Profesionālis 2018” ieguvēji.
Jau otro gadu Vislatvijas skolēnu projekts “Esi Līderis!” organizē vērienīgu konkursu “Profesionālis”. Pagājušajā gadā pusfināli norisinājās attālināti, elektroniskajā mācību vidē, kur katra dalībskolas komanda varēja pieslēgties elektroniski un cīnīties par iespēju startēt finālā, kur tikai tad ieraudzīja savus pretiniekus. Šoreiz projekts “Esi Līderis!” devās pie jauniešiem, lai komandām būtu iespēja redzēt vaigā savus pretiniekus un sajust konkurenci. Šajā gadā- sadarbībā ar SIA “Orkla Foods Latvija”, konkurss veidots par pārtikas ražošanas nozari.


Zemgales un Kurzemes reģionu dalībnieku pusfināls norisinājās Jelgavas novada domē, savukārt Vidzemes un Latgales reģionu dalībnieku pusfināls norisinājās- Valmieras biznesa inkubatorā, kur jauniešiem bija iespēja iejusties konkrētās nozares profesijās un īsā laika periodā izspēlēt dažādas situācijas un scenārijus, kas realitātē uzņēmumā notiek un attīstās daudz garākā laika posmā. No šo reģionu skolām pusfinālā piedalījās vairāk kā 50 komandas, kas cīnījās par ceļazīmi uz konkursa finālu 10.aprīlī,- SIA “Orkla Foods Latvija” uzņēmumu. Iespēju ņemt dalību finālsacensībās izcīnīja piecas labākās un radošākās komandas no katra pusfināla: Lādezera pamatskolas komanda “B.A.D”, Alūksnes novada vidusskolas komanda “Čaklās bitītes”, Stacijas pamatskolas komanda “BEST of the BEST”, Straupes pamatskolas komanda “Madara un puiši”, Dāvja Ozoliņa Apes vidusskolas komanda “Ozoliņa mazbērni”, Nīcas vidusskolas komanda “WoopWoop”, Ata Kronvalda Durbes pamatskolas komanda “A.S.A.”, Seces pamatskolas komanda “Seces brīvdomātāji”, Tukuma 2.pamatskolas komanda “Eragons” un Garozas pamatskolas komanda “KEM's”. Lai sagādātu pārsteigumu centīgajiem jauniešiem, tika izlozēta papildus komanda no katra pusfināla, kam tika dota otrā iespēja sevi parādīt un pierādīt SIA “Orkla Foods Latvija” pārstāvjiem. Finālistu sarakstu noslēgs Griķu pamatskolas komanda “VVP” un Inčukalna pamatskolas komanda “Kaķpēdiņas”.

 

Konkursa “Profesionālis” mērķis ir mudināt skolēnus mērķtiecīgai karjeras izvēlei. Īpaša uzmanība tiks pievērsta zināšanu praktiskai pielietošanai reālās dzīves situācijās, izmantojot loģisku spriestspēju, faktoru analīzi, lēmumu pieņemšanu, plānošanas prasmes un spēju domāt ilgtermiņā.

 

Projekts „Esi Līderis!” jau astoņpadsmit gadus pulcē uzņēmīgākos, drosmīgākos, mērķtiecīgākos un atraktīvākos jauniešus Latvijā! Projekta mērķis ir veicināt skolēna zināšanu un prasmju apguvi, attieksmju un vērtību veidošanos, lai motivētu mūžizglītībai un apzinātai karjerai.

 

SIA „Orkla Foods Latvija” ir viens no modernākajiem un lielākajiem ēdienu un ēdiena piedevu ražotājiem Latvijā un Baltijas valstīs. Uzņēmums ar nosaukumu „Orkla Foods Latvija” strādā kopš 2015. gada decembra, kad tika pabeigta „Orkla” grupai piederošo kompāniju SIA „Spilva” un AS „Gutta” apvienošana vienā uzņēmumā.

 

Tiks noskaidroti šī gada titula “Profesionālis 2018” ieguvēji.

Tiks noskaidroti šī gada titula “Profesionālis 2018” ieguvēji.

Tiks noskaidroti šī gada titula “Profesionālis 2018” ieguvēji.

0
Autors:preses relīze
Foto:publicitātes foto

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti