Futbola dienas labākais pasākums notika Krāslavā 0

Otrdiena, 06 okt 2015, 15:14 Versija drukāšanai

Futbola dienas labākais pasākums notika Krāslavā
Futbola dienas labākā pasākuma autori ir meklējami Latgales dienvidaustrumos. Ja pērn galveno balvu saņēma Biķernieku pamatskolas pārstāvji, šoreiz par uzvarētājiem kļuvuši krāslavieši.


Futbola diena Krāslavā tika svinēta visas nedēļas garumā laikā no 7. līdz 13. septembrim. Tās lielais pasākums notika Varavīksnes vidusskolas stadionā, kur tika radīta jauna tradīcija – turnīrs "Krāslava Cup". Tajā piedalījās paši jaunākie futbolisti no Krāslavas, Daugavpils, Preiļiem un Rīgas, kā arī norisinājās bumbu parāde, uz kuru visi varēja atnest savu vismīļāko futbola bumbu, lepoties ar to, demonstrēt, ko prot ar to izdarīt, un nofotografēties Krāslavas bumbu kopbildē. Tāpat tika rīkotas īpašas draudzības spēles, uz kurām tika aicināti visi interesenti. Pasākumā notika mazo un lielo meiteņu, vectētiņu, tēvu, māmiņu turnīri, kā arī stafetes, konkursi un viktorīnas.

 

Krāslavas iedzīvotāji visas nedēļas garumā tika aicināti parādīt, kā viņi spēlē futbolu savos pagalmos. No safilmētā materiāla tika izveidota filma.

Pasākumu programmā FK Krāslava audzēkņi devās ciemos uz Krāslavas bērnu sociālās rehabilitācijas centru "Mūsmājas", lai parādītu, cik dzīve var būt interesanta, ja ir kāda ļoti liela aizraušanās. Futbolisti nodemonstrēja iegūtās medaļas un kausus, kā arī parādīja savas prasmes un iemaņas.

 

Futbola nedēļas pasākumus Krāslavā atbalstīja Krāslavas novada dome un FK "Krāslava".

 

Futbola dienas Krāslavā organizatori balvā tiks pie iespējas kopā ar aviokompāniju "Turkish Airlines" doties ceļojumā divām personām uz Turcijas lielāko pilsētu Stambulu. Balvu laureāti saņems otrdien, 13. oktobrī, "Turkish Airlines" birojā Rīgā.

 

 LFF, pateicībā par citiem sekmīgiem Futbola dienas pasākumiem, dāvina biļetes uz Latvijas un Kazahstānas nacionālo futbola izlašu spēli 13. oktobrī "Skonto" stadionā Rīgā arī Ogres SC, Futbola dienai "Lejasmežvidos",sākumskolai "Vinnijs", Biķernieku pamatskolai, Edgara Gaurača ģimenei un pasākuma "Lielvārde sporto" organizatoriem.

 

Jau vēstīts, ka laikā no 7. līdz 13. septembrim visā Latvijā tika atzīmēta ikgadējā Futbola diena, kura šoreiz vienkopus pulcēja 150 pasākumus dažādās Latvijas pilsētās un nostūros, kopīgiem spēkiem popularizējot veselīgu dzīvesveidu, bērnu un jauniešu iesaistīšanos sportā un futbola bagātīgo pieejamību. Futbola dienas simboliskais noslēguma pasākums bija meiteņu futbola festivāls "Live Your Goals", kurā teju 200 jaunajām futbolistēm, Latvijas nacionālās sieviešu futbola izlases spēlētājām un Futbola dienas zvaigznēm izdevās pielikt krāšņu punktu šīgada Futbola dienas aktivitāšu programmai.

 

Futbola dienas pasākumi Latvijā norisinājās sesto gadu pēc kārtas. Projekts tika realizēts sadarbībā ar Starptautisko Futbola federāciju asociāciju (FIFA) un Latvijas Sporta federāciju padomi (LSFP).

 

Futbola diena jeb starptautiski dēvēta par "Grassroots Week" ir aktivitāšu kopums, kas ļauj ikvienam pozitīvā gaisotnē baudīt futbolu. LFF mērķis, organizējot Futbola dienu, ir parādīt, ka futbola spēlei pietiek ar futbola bumbu un vēlmi piedalīties. Tieši tāpēc Futbola dienas sauklis ir "Ielaid futbolu savā pagalmā!".

0
Autors:kraslava.lv
Foto:kraslava.lv

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

Vakar, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti