10.aprīlī Preiļos norisināsies Vakanču gadatirgus 0

Otrdiena, 09 apr 2019, 15:58 Versija drukāšanai

10.aprīlī Preiļos norisināsies Vakanču gadatirgus
Šī gada 10.aprīlī no plkst.11.00 līdz 13.00 Preiļu novada Kultūras centrā (Raiņa bulvāris 28, Preiļi) norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) un Preiļu novada Uzņēmējdarbības centra rīkotais Vakanču gadatirgus, kurā 22 darba devēji piedāvās gandrīz 700 brīvo darba vietu. Dalība NVA Vakanču gadatirgū ir bez maksas!


Vakanču gadatirgū Preiļos piedalīsies tādi darba devēji kā „Aja1”, „BioGus”, „Blueberry land”, „Čiekuriņi”, „Daugulis&Partneri”, „Deņevo”, „Eastcon AG LV”, „Galdniecība A”, „Lakijs”, „Lenoka”, „MAXIMA Latvija”, „Mego”, „Meža Rasas”, „M. J-Logistics”, Nacionālie Bruņotie spēki, Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīca, „Preiļu celtnieks”, „Preiļu saimnieks”, Preiļu slimnīca, Rīgas Tūrisma un radošas industrijas tehnikums, „Sencis” u.c. Darbs tiks piedāvāts apmetējiem, ārstiem, ārsta palīgiem, dārzeņu audzētājiem, galdniekiem un galdnieku palīgiem, karavīriem, kasieriem, kokapstrādes iekārtu operatoriem, konditoriem, krāsotājiem, lauksaimniecības strādniekiem, lentzāģa operatoriem, maizniekiem, mēbeļu tapsētājiem, medicīnas māsām un māsu palīgiem, mehanizētās slaukšanas operatoriem, metinātājiem, mūrniekiem, namdariem, palīgstrādniekiem, pārdevējiem, pavāriem, tirdzniecības zāles darbiniekiem, traktortehnikas vadītājiem, sanitāriem un citu profesiju pārstāvjiem.

 

Darba meklētāji, Vakanču gadatirgū klātienē tiekoties ar darba devējiem, varēs ne vien saņemt atbildes uz jautājumiem par piedāvāto darbu, tā nosacījumiem un karjeras izaugsmes iespējām, bet arī piedalīties darba intervijās. Dodoties uz Vakanču gadatirgu, darba meklētājiem iesakām līdzi ņemt savu CV.

 

NVA stenda apmeklētāji Vakanču gadatirgū Preiļos varēs uzzināt, kādas NVA reģistrētās aktuālās brīvās darba vietas darba devēji piedāvā ne vien Preiļos un Latgalē, bet arī citos valsts reģionos. NVA Preiļu filiāles darbinieki interesentiem sniegs konsultācijas par NVA pakalpojumiem un iespējām iesaistīties apmācības vai nodarbinātības pasākumos.

 

Vakanču gadatirgus visos valsts reģionos NVA organizē kopš 2013.gada pavasara, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu. Sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) rīkotie Vakanču gadatirgi šogad norisināsies Jelgavā (26.aprīlī) un Daugavpilī (10. un 11.maijā), 9.aprīlī NVA piedalās Jūrmalas pašvaldības rīkotajā Vakanču gadatirgū, bet 3.maijā notiks Vakanču gadatirgus Rēzeknē, kas tiek organizēts sadarbībā ar vietējām pašvaldībām. 11.aprīlī sadarbībā ar Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fondu Valgā tiks rīkots „Livonijas darba tirgus”. Šopavasar Vakanču gadatirgi jau ir notikuši Liepājā un Jēkabpilī. Rudenī NVA Vakanču gadatirgi plānoti Smiltenē un Rīgā.

0
Autors:Grani.lv
Foto:Jurijs Dunaiskis (arhīvs)

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

22. aprīlī, 09:16 No 1. jūlija tekstilizstrādājumiem tiks piemērots jauns nodoklis. Kas notiks ar apģērbu cenām?
17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti