Aicinām pieteikties dalībai “Uzņēmēju dienās Latgalē 2019” 0

Piektdiena, 22 feb 2019, 16:20 Versija drukāšanai

Aicinām pieteikties dalībai “Uzņēmēju dienās Latgalē 2019”
Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi, Latgales Plānošanas reģionu un AS “Citadele banka” aicina pieteikties uzņēmējus dalībai “Uzņēmēju dienās Latgalē 2019”, kas notiks 10. un 11.maijā Daugavpils Olimpiskajā centrā, Stadiona iela 1.


Pasākums tiek organizēts jaunā formātā, veidojot to kā biznesa un karjeras iespēju festivālu, nodrošinot arī jau ierasto izstādi uzņēmējiem, veicinot savstarpēju sadarbību un tīklošanos.

 

“Aicinām ikvienu izmantot iespēju un pieteikties vienam no aizraujošākajiem Latgales notikumiem – uzņēmēju dienām! Šī ir vieta, kur gan strādāt, gan svinēt, kā arī meklēt nākotnes sadarbības partnerus un darbiniekus,” saka LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš, piebilstot, ka šāda veida izstādes ir būtiskas ikdienas attīstībai, jo vienkopus pulcē vairākus simtus uzņēmēju.

 

Izstādē kā dalībniekus vienkopus plānots pulcēt uzņēmējus un izglītības iestādes no dažādām nozarēm, lai apmeklētājiem interaktīvā veidā būtu iespēja uzzināt par reģiona uzņēmumiem, to vakancēm, pieprasītajām profesijām un apguves iespējām. Uzņēmējiem tā būtu iespēja uzrunāt gan darba meklētājus, gan skolēnus un studentus – nākotnes darbiniekus –, kam svarīgi uzzināt par profesionālajām zināšanām un prasmēm, kādas no viņiem tiks sagaidītas turpmāk. Mācību iestādēm, akcentējot profesionālo vidējo un augstāko izglītību, “Uzņēmēju dienas Latgalē 2019” būs laba iespēja sniegt informāciju par mācību programmām, iepazīstinot apmeklētājus ar tendencēm un piedāvājumu.

 

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš: “Priecājos, ka „Uzņēmēju dienas Latgalē” šogad norisināsies Daugavpilī. Uzņēmējiem tā ir lieliska iespēja pieteikt un parādīt sevi, bet pašvaldībai – tikties ar uzņēmējiem, apspriest mūsu sadarbību, rast jaunas idejas vietējā biznesa atbalstam.”

 

Pasākuma laikā plānots rīkot dažādas aktivitātes, tostarp biznesa forumu ar paneļdiskusijām, kur piedalīsies kā uzņēmēji, tā arī pašvaldību pārstāvji, Latgales Biznesa kluba nozaru ekspertu prezentācijas un konsultācijas, kā arī informatīvus seminārus skolu jauniešiem par nākotnes karjeras iespējām. “Uzņēmēju dienās Latgalē 2019” norisināsies arī Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Vakanču gadatirgus, kurā darba devējiem būs iespēja atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu

 

Piektdienu jau tradicionāli noslēgs neformālais vakara pasākums, kas brīvā un nepiespiestā gaisotnē ļaus uzņēmējiem baudīt kultūras programmu un turpināt iepazīšanos ar citiem komersantiem un pašvaldību pārstāvjiem.

 

Pasākuma apmeklētājus priecēs Latgales novadu stendi ar katram novadam raksturīgajiem produktiem, pakalpojumiem un tūrisma informāciju, kā arī Latgales reģiona un visas Latvijas uzņēmēju jaunākais piedāvājums. Pie halles būs iespēja baudīt un iegādāties Latgalei raksturīgos gardumus mājražotāju un amatnieku gadatirgū, kā arī degustēt daudzveidīgo Latvijas ražotāju produkciju.

 

Pieteikšanās un papildu informācija par pasākumu, rakstot vai zvanot Ilzei Bricei, tālrunis 29 141 693, e-pasts ilze.brice@chamber.lv

 

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies vairāk nekā 2500 individuāli biedri un vairāk nekā 60 uzņēmēju biedrības. LTRK individuālo biedru – uzņēmumu – apgrozījums 2017.gadā pārsniedza 14,8 miljardus eiro.

 

LTRK pārstāv savu biedru - uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

 

LTRK ir pilntiesīga starptautiskā tirdzniecības un rūpniecības kameru tīklojuma - vairākus gadu simtus darbības pieredzi uzkrājušo un daudzu miljonu visas pasaules uzņēmēju apvienojošo Eiropas Tirdzniecības un rūpniecības kameru asociācijas (EUROCHAMBRES) un Starptautiskās Tirdzniecības palātas (ICC) - biedre.

 

Biedrība ir viena no vecākajām Latvijas nevaldības organizācijām – LTRK ir uzņēmēju balss un atbalsts jau 80.gadu!

0

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties
25. oktobrī, 10:10 Apkures tarifs Daugavpilī saruks par vēl 5%; “apkures grozā” – šķelda un propāna butāna maisījums
18. oktobrī, 15:25 Daugavpilietei Marijai Trošinai apritēja 104 gadi!

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti