Kvalificētākais dermatologs Daugavpilī - prof. Jāņa Ķīša konsultācijas 0

Trešdiena, 31 aug 2016, 08:45 Versija drukāšanai

Kvalificētākais dermatologs Daugavpilī - prof. Jāņa Ķīša konsultācijas
Āda ir lielākais cilvēka organisma orgāns, kas ne tikai pasargā no apkārtējās vides nelabvēlīgās iedarbības, bet arī norāda uz iekšējo orgānu stāvokli. Ādai cilvēka dzīvē ir liela nozīme un par to ir jārūpējas, bet, ja rodas sūdzības, laicīgi jāmeklē kvalificēta speciālista palīdzība.


Augstvērtīgu veselības aprūpi ir pelnījis ikviens, tomēr ārpus Rīgas un lauku rajonos novērojama ierobežota pieeja kvalificētākajiem dermatoloģijas profesionāļiem un procedūrām. Lai sniegtu iespēju arī reģionu iedzīvotājiem konsultēties ar labākajiem speciālistiem valstī, jau vairākus gadus dermatologs prof. Jānis Ķīsis reizi mēnesī sniedz konsultācijas arī Daugavpilī.

 

Kvalitāte un ekspertīze - efektīvas ādas ārstēšanas pamats

 

Prof. Jānis Ķīsis, sertificēts dermatovenerologs ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi dermatoveneroloģijā, ir viens no zināmākajiem vārdiem Latvijas dermatologu aprindās. Viņš ir Latvijas dermatovenerologu asociācijas, Baltijas dermatovenerologu, Latvijas Flebologu, Latvijas dermoskopijas asociācijas valdes loceklis, Eiropas dermatoloģijas un veneroloģijas Akadēmijas un Amerikas Dermatoloģijas Akadēmijas valdes loceklis.

 

Prof. Jāņa Ķīša dermatoloģijas klīnika par nozares līderi kļuvusi pateicoties savai ilggadējai pieredzei klīnisko pētījumu veikšanā, piemēram, par psoriāzes cēloņu ārstēšanu. Zinātnisko pētījumu veikšanas pieredze sniedz iespēju nodrošināt pacientus ar inovatīvām ārstniecības metodēm, kurās ņemti vērā jaunākie zinātnes sasniegumi.

 

Kvalificēta un pieredzējuša dermatologa apmeklēšanai ir īpaša nozīme - konsultācijas pie augsta līmeņa speciālistiem nodrošina to, ka ārstēšanas process ir ātrāks, jo tas ir efektīvāks. Tādējādi, vēršoties pie ādas ārsta prof. J. Ķīša, jūs aiztaupīsiet arī savu laiku.

 

Klīnika ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi un plašu pakalpojumu klāstu

 

Prof. J. Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnika darbojas vairāk nekā 10 gadus un piedāvā plašu pakalpojumu klāstu. Klīnikā pieejamas tādas procedūras kā lāzerterapija, piemēram, asinsvadu likvidēšanai vai rētu apstrādei, ķirurģija, biopsija, dažādu ādas veidojumu izgriešana, aukstuma terapijas procedūras jeb krioterapija u.c.

 

Turklāt klīnikā pieejama Baltijā vienīgā ZELTIQ CoolSculpting iekārta, kas nodrošina atbrīvošanos no liekajiem taukiem ar aukstuma terapijas palīdzību. Šī pasaulē atzītā procedūra ir neinvazīva, efektīva un tā nodrošina ilglaicīgus un paliekošus rezultātus.

 

Tā kā Daugavpils klīnikā nav atbilstošu telpu vai iekārtu procedūru veikšanai, šīs procedūras pieejamas tikai klīnikā Rīgā. Vizītes laikā Daugavpilī dermatologs prof. J. Ķīsis sniegs konsultāciju par to, vai konkrētā procedūra ir atbilstoša un piemērota jūsu problēmas ārstēšanai, lai jums lieki nav jābrauc uz Rīgu.

 

Kvalificēti speciālisti dažādu problēmu risināšanai

 

Ādas problēmas var būt daudzveidīgas, arī to cēloņi mēdz būt dažādi - gan stresa, gan nepilnvērtīga uztura ietekmēti. Tādēļ J. Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnika nodrošina plašu profesionāļu klāstu, kas specializējušies dažādu problēmu risināšanā.

 

Klīnikā Rīgā strādā podologi, kas nodrošina ārstniecisko pēdu aprūpi, uztura speciālisti, kas palīdz izstrādāt sabalansētu diētu, fizioterapeiti, kas palīdz uzlabot fizisko stāvokli, mūzikas terapeiti, kas palīdz rast psiho-emocionālu līdzsvaru, kā arī dermatologi, bērnu dermatologi, dermatovenerologi un kosmetologi.

 

Visi klīnikas dermatologi ir prof. Jāņa Ķīša apmācīti un klīnikas speciālistus raksturo ne tikai pasaulē jaunāko tehnoloģiju izmantošana medicīniskajā aprūpē, bet arī nepārtraukta tālākizglītošanās un savu zināšanu un prasmju pilnveidošana.

 

Pieraksties uz konsultāciju Daugavpilī jau tagad!

 

Pacientu ērtībām elektronisku pierakstu prof. J. Ķīša vizītei Daugavpilī ir iespējams veikt klīnikas mājas lapā. Steidzamos gadījumos attālinātu dermatologa konsultāciju iespējams veikt pa telefonu, Skype vai e-pastu.

 

Dermatovenerologs apmeklētājus pieņem klīnikā Siguldas ielā 10B, Daugavpilī. Plašāku informāciju iespējams iegūt mājas lapā, zvanot uz tālruni +371 28699111 vai rakstot uz e-pastu info@dermatologs.com.

 

Kvalificētākais dermatologs Daugavpilī - prof. Jāņa Ķīša konsultācijas
0
Autors:Preses relīze

Citas ziņas

 

Vakar, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti