“Gada kāzas” gaida konkursa dalībniekus! 0

Trešdiena, 17 feb 2016, 07:00 Versija drukāšanai

“Gada kāzas” gaida konkursa dalībniekus!
Jau sesto gadu pēc kārtas televīzija DAUTKOM, laikraksts “СейЧас”, ziņu portāls www.grani.lv, klubs TAMIDEJA, restorāns VĒSMA organizē konkursu “Gada kāzas”. Mūs atbalsta Daugavpils pilsētas dome, Daugavpils pilsētas Dzimtsarakstu nodaļa, Daugavpils novada dome kā arī Daugavpils novada Dzimtsarakstu nodaļa.


Uzmanību!


Konkursā “Gada kāzas 2015” aicinām piedalīties jaunās ģimenes, kas savas laulības slēdza jebkurā Latvijas Dzimtsarakstu nodaļā vai jebkuras konfesijas lūgšanas namā laika periodā no 01.01.2015. līdz 31.12.2015.

 

Lai pieteiktu savu dalību konkursā, ir jāaizpilda pieteikuma anketa, jāiesniedz vienu fotogrāfiju un kāzu svinību video prezentāciju (video vai slaidu veidā). Materiāli tiek pieņemti no 2016. gada 28. janvāra līdz 21. februārim, pieteikumiem jābūt elektroniskā formā, tie jānosūta uz: konkurs@grani.lv. Lejupielādēt veidlapu piedalīšanās "Gada kāzas gada - 2015" pie šīs saites: anketa.doc [ b]

 

Noteikumi un prasības par iesniedzamajiem materiāliem ir detalizēti aprakstītas Konkursa nolikumā, tie ir obligāti jāievēro. Lai iegūtu vairāk informācijas zvaniet pa tālruni: 65433595, 65431542. Drukāta fotogrāfija ir nepieciešams, lai veiktu foto  izstādi restorānā Vēsma.

 

Pārliecināties, ka jūsu materiāli pieņemti dalībai konkursā var divos veidos:

 

  1. Pēc tam, kad jūs aizsūtīsiet e-pastu ar pieteikumu, jūs saņemsiet atbildes paziņojumu par to vai jūsu materiāli atbilst noteiktajām prasībām.
  2. Ja jūs piereģistrēsieties portālā grani.lv izmantojot e-pasta adresi no kuras jūs nosūtījāt pieteikumu, jūs redzēsiet personīgo lapu, kas parādīs jūsu iesūtīto materiāliem statusu.

 


 

Kad tiks pabeigta pieteikumu iesniegšana, no 2016. gada 1. marta līdz 1. maijam notiks video prezentāciju translācija televīzijā DAUTKOM un portālā grani.lv. Restorānā VĒSMA (Rīgas iela 48, Daugavpils) notiks konkursa dalībnieku fotoizstāde. Šajā laikā ikviens var nobalsot  par dalībniekiem: SMS balsošana televīzijā TV DAUTKOM un portālā grani.lv ir maksas (visiem Latvijas mobilo tīklu operatoru abonentiem - 15 eirocenti), bet restorānā VĒSMA varēs nobalsot bez maksas.


Balsošana restorānā VĒSMA un SMS balsošanas rezultāti noteiks 15 labākos pārus. Pēc tam pārus vērtēs žūrija, kuras sastāvā būs kāzu industrijas jomas speciālisti, konkursa organizatoru pārstāvji un konkursa sponsori. Visi 15 pāri nonāks vienādā “nulles” pozīcijā. Žūrija atklātā balsošanā izvēlēsies piecus pārus - uzvarētājus. Pārējie 10 pāri iegūst sesto vietu.  Žūrijas sēde, kurā tiks noteikti uzvarētāji, tiks translēta onlaine režīmā portālā www.grani.lv.

 

Konkursa uzvarētāji saņems brīnišķīgas balvas: pirmās vietas ieguvēji saņems romantisku atpūtu pie Dienvidu jūras, otrās un trešās vietas ieguvēji saņems ceļojumu pa Eiropu, bet ceturtās un piektās vietas ieguvēji saņems vērtīgas balvas no konkursa “Gada kāzas 2015” organizatoriem un sponsoriem. 


15. maijā notiks Katūna balles ietvaros notiks koncerts, diskotēka un cienāšanās pie zviedru galda.  Uz šo pasākumu tiks aicināti visi konkursa dalībnieki, kas saņems piemiņas dāvanas no konkursa organizatoriem. 

 

Organizatori gaida no 2015. gada jaunlaulātajiem pieteikumus un aicina uz sadarbību uzņēmējus. Paturēsim prātā, ka viss sākas ar mīlestību…

 

Projekta “Gada kāzas 2015” organizatoru vārdā

Laikraksta “СейЧас” direkore Inna Plavoka

Tālr: 26478090, e-pasts: inna@dautkom.lv

 


 

bilesuparadize   bilesuparadize

 

bilesuparadize
Autors:Grani.lv

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

Šodien, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti