Sākusies akcija “Sagatavosim bērnus skolai!” 0

Pirmdiena, 03 aug 2015, 16:53 Versija drukāšanai

Sākusies akcija “Sagatavosim bērnus skolai!”
Jau astoto gadu uzņēmums DAUTKOM un laikraksts “SeiČas” aicina pilsētniekus piedalīties labdarības akcijā un palīdzēt maznodrošināto ģimeņu bērniem savākt skolas somu.


Augusts – vairumam tas ir ne tikai ilgi gaidītā atvaļinājuma laiks, bet arī rūpju un tēriņu laiks, gatavojot savas atvases skolai. Un nav svarīgi – skolēnam tas būs tikai pirmais mācību gads vai pāriešana citā klasē, jo tēriņi, iegādājoties kancelejas preces, apģērbu, apavus, no kuriem bērns ātri vien izaug, ir vienlīdz lieli. Pat vidusmēra ģimenei sagatavot savu bērnu skolas gaitu uzsākšanai ir īsts pārbaudījums. Nemaz nerunājot par ģimenēm, kurām iztikšana nav viegla…

 

Ar mērķi sniegt palīdzīgu roku ģimenēm, kuras dzīvo trūcīgos apstākļos, un palīdzēt bērniem uzsākt skolas gaitas, uzņēmums DAUTKOM jau astoto augustu izsludina labdarības akciju “Sagatavosim bērnus skolai!”

 

“Ik gadu šajā akcijā piedalās liels skaits pilsētas un novada iedzīvotāju un ik gadu mēs nespējam vien beigt priecāties par tik milzīgo cilvēku atsaucību. Mēneša laikā mums visiem kopā izdodas savākt gan kancelejas preces, gan apavus un apģērbu – visas saziedotās mantas atrod sev jaunos saimniekus un ir liels atspaids trūcīgos apstākļos dzīvojošajām ģimenēm. Šo septiņu gadu laikā esam saskārušies ar dažādām situācijām. Piemēram, esam sastapuši ģimenes, kas pirms mācību gada ir izvēles priekšā – nopirkt bērnam jaunu skolas somu vai apmaksāt komunālos maksājumus.

 

Taču uzņēmuma DAUTKOM kolektīvs ir pārliecināts, ka, neskatoties uz visām finansiālajām nebūšanām, bērni ir laime, un kopīgiem spēkiem mēs spējam palīdzēt tiem, kas nonākuši grūtībās. Tādēļ sagaidot jauno mācību gadu – mēs kārtējo reizi aicinām jūs kopīgiem spēkiem palīdzēt pilsētas maznodrošinātajām ģimenēm”, aicina uzņēmuma DAUTKOM sabiedrisko attiecību speciāliste Anita Baranovska.

 

Tāpat kā iepriekšējos gados – mantas ziedot var uzņēmuma galvenajā ofisā Daugavpilī, Jelgavas ielā 1B. Ziedot mantas var katru darba dienu no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00. Ja rodas jautājumi un neskaidrības par labdarības akciju vai Jums ir kādi ierosinājumi, aicinām zvanīt pa tālruni 27797244.

 

Akcijā tiek pieņemtas visas mantas, kas var noderēt skolniekam: kancelejas preces (burtnīcas, apvākojumi, pildspalvas, zīmuļi, zīmēšanas albumi, līme, krāsas utt.), datortehnika, apģērbi, apavi un attīstošās spēles. Tāpat aicinām ziedot arī peldkostīmus, peldbikses, peldčības un peldcepures (jo otrklasniekiem ir iespēja apmeklēt peldbaseinu, kura apmeklējumam ir nepieciešams šis inventārs).

 

Skolnieku vecākiem piedalīties šajā akcijā ir vienkāršāk nekā citiem, jo noziedot var skolas lietas, no kurām ir izauguši ir pašu bērni. Vienīgais, ko mēs vienmēr lūdzam akcijas dalībniekiem ziedot tīras un lietojamas mantas – tādas, lai saņēmējam būtu patīkami tas saņemt. Jo vairums no saziedotajām mantām netiek šķirotas – tās uzreiz tiek nogādātas bērniem, kuri ilgojas pēc savas skolas somas, pēc jauniem apaviem, pēc jauniem rakstāmpiederumiem…

0
Autors:Grani.lv
Foto:Stock.XCHNG

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

Vakar, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti