Piedalies Vokālās mākslas vasaras laboratorijā „Izdziedi vasaru!” 0

Sestdiena, 04 jūl 2015, 10:56 Versija drukāšanai

Piedalies Vokālās mākslas vasaras laboratorijā „Izdziedi vasaru!”
Dziedātgribošie pusaudži un jaunieši aicināti piedalīties Vokālās mākslas vasaras laboratorijā „Izdziedi vasaru!”.


Lai varētu piedalīties elpu aizraujošajā notikumā, ikviens dziedāt gribošais var izmantot pēdējā brīža piedāvājumu un pieteikties Vokālās mākslas vasaras laboratorijā „Izdziedi vasaru!”, kura no 18. līdz 25. jūlijam vokālā pedagoga, televīzijas šovu „O`Kartes akadēmija” un „Jaunā talantu fabrika” mentora Edgara Kramiņa vadībā notiks Dundagas pilī.

 

Mācību gads skolās un augstskolās kopā ar izlaidumiem izskanējis. Tāpat aizvadīti arī vasaras saulgrieži. Un līdz ar to dota vaļa vasaras priekiem un nometnēm. Viena no tādām – vokālo prasmju pilnveidei jau visai drīz no 18. līdz 25. jūlijam notiks 13. gs celtajā Dundagas pilī, ar kuru aizvien saistās daudz teiku un nostāstu. Vispopulārākā ir Zaļā jumprava, kas vēl šodien, savas ziņkārības dzīta, pilnmēness naktīs turpina staigāt pa pili.

 

Vokālās mākslas vasaras laboratorija „Izdziedi vasaru!” pulcē dziedātgribošus pusaudžus un jauniešus no Alūksnes, Daugavpils, Rīgas, Talsiem un citām Latvijas pilsētām. To jau otro gadu pēc kārtas vadīs sabiedrībā cieņu iemantojušais vokālais pedagogs, televīzijas šovu „O`Kartes akadēmija” un „Jaunā talantu fabrika” mentors, pedagoģijas zinātņu doktors Edgars Kramiņš. Radošās brigādes sastāvā iekļauti: režisors Valdis Lūriņš, dejotājs Gints Dancītis, diriģente Margarita Dudčaka, dziedātājas Ingūna Kalniņa un Madara Celma, pianists Jānis Karpovičs u.c.

 

E. Kramiņš uzskata, ka „nometne nav tikai vieta, kur laiski pavadīt brīvo laiku. Tā, pirmām kārtām, ir sporta vai radošās meistarības kalve. Tāpēc apņemos sniegt pusaudžiem un jauniešiem iespēju piedalīties tieši radošā procesā, kurā, bez atpūtas būs iespēja kopīgā darbā pilnveidot savu talantu, jo mēs uzskatu – ikviens jaunietis ir talantīgs! Tā ir laba iespēja ikvienam dziedāt gribētājam nedēļas laikā papildināt savas prasmes ne tikai solo dziedāšanā, bet arī ansambļa un fona dziedāšanā. Pie tam tie, kuri vokālajā ziņā nejūtas vēl pārāk gatavi, būs iespējas sevi apliecināt dažādos aktiermeistarības un horeogrāfijas uzdevumos. Laboratorijas ietvaros notiks arī dažādu profesionāļu vadītās meistarklases.”

 

Vokālā mākslas laboratorija tiks atklāta 18. jūlijā plkst. 16:00 Dundagas pils zālē . Tajā ikvienam interesentam bez maksas būs iespēja tikties ar nometnes radošo komandu, vērot ķermeņu un balss iesildīšanu, improvizēta skatuves kustību nodarbību, kā arī noklausīties sabraukušo dalībnieku koncertu, kurā ikviens dalībnieks nodos vērtējumam vienu Latviešu tautas dziesmu (a`capella) un vienu pagājušā gadsimta 60 – 70 gadu latviešu komponista dziesmu.

 

Lai varētu piedalīties šajā elpu aizraujošajā notikumā, ikvienam interesentam ir jāsūta pieteikums uz e-pastu: kmckapnes@inbox.lv, norādot dalībnieka vārdu, uzvārdu un personas kodu. Nepalaidiet garām unikālu iespēju un pēdējā brīža piedāvājumu! Piesakieties! Tā ir brīnišķīga dāvana dziedāt mīlošajiem!

0
Autors:Grani.lv
Foto:Stock.XCHNG

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

22. aprīlī, 09:16 No 1. jūlija tekstilizstrādājumiem tiks piemērots jauns nodoklis. Kas notiks ar apģērbu cenām?
17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti