Baltic Summer Radio dance festival” Daugavpilī! 0

Otrdiena, 12 maijā 2015, 08:59 Versija drukāšanai

Baltic Summer Radio dance festival” Daugavpilī!
2015. gada vasaras garumā lielākajās Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pilsētās notiks dzīvās mūzikas festivāli ar nosaukumu „Baltic Summer Radio dance festival”. Festivāla laikā uzstāsies populāri mūziķi un grupas, kuru dziesmas regulāri tiek atskaņotas radiostacijās un ko īpaši ir iemīļojuši klausītāji.


Šis ir unikāla mēroga projekts, kas visā Baltijā cilvēkiem ļaus baudīt kvalitatīvu muzikālu pasākumu, atpūsties pozitīvā noskaņā un dzirdēt iemīļotākās dziesmas tikai un vienīgi dzīvajā izpildījumā.

 

„Baltic Summer Radio dance festival” Daugavpilī notiks 20. jūnijā. Šajā vērienīgajā brīvdabas pasākumā Daugavpils iedzīvotājiem un pilsētas viesiem būs iespējams novērtēt astoņu lielisku dziedātāju un grupu populārākos hitus.

 

Festivālā Daugavpilī uzstāsies pasaulslavenais dziedātājs Haddaway, izpildot tādas dziesmas kā „What is love”, „I miss you”, „Rock my heart”, „Life”, Vācijas popmūzikas dīva Sandra ar dziesmām „Maria Magdalena”, „One more night”, „Secret land”, „Everlasting love”, u.c., kā arī enerģiskais Jegors Krids ar jauniešu iemīļotajām kompozīcijām „Самая Самая”, „Вне времени”, „Пазл” u.c., bet grupa „Viktor” izpildīs mūžam dzīvās Viktora Coja un grupas „KINO” dziesmas.

Latviju ar savām labākajām dziesmām festivālā pārstāvēs grupas „Linga”, „Otra Puse”, „Musiqq” un atraktīvais dziedātājs Markus Riva.

 

Haddaway, Sandras, Musiqq un Markus Rivas dziesmas festivāla apmeklētāji dzirdēs īpaši šim pasākumam veidotā aranžējumā, un to pavadījumu spēlēs 8 profesionālu mūziķu grupa - slavenais MC Orķestris, kurā darbojas Roberts Rasa, Džulians, Edgars Jass, Uldis Beitiņš, Anrijs Grinbergs un Kaspars Kurdenko ar vokālistiem Karīnu Tropu, Dināru Rudāni un Ivo Grīsniņu Grīsli.

 

Īpaši festivālam tiks celta liela skatuve, uz tās izvietots viskvalitatīvākais skaņas un gaismas aprīkojums, kā arī vairāki ekrāni labākai redzamībai un video projekcijām.

 

Pasākumu vadīs Patriks Grīva, bet kā dīdžejs publiku izklaidēs Roberts Lejasmeijers. Skatītājiem būs iespējams piedalīties izklaidējošās aktivitātēs un konkursos ar labām balvām. Būs arī gardi ēdieni un dzērieni!

0

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti