Nedēļas apskats: ziņo Valsts Policija un VUGD 0

Trešdiena, 14 nov 2018, 11:26 Versija drukāšanai

Nedēļas apskats: ziņo Valsts Policija un VUGD
Laika posmā no 2018.gada 5. līdz 2018.gada 12. novembrim Valts Policijas (VP) Daugavpils iecirknī reģistrēti: 15 protokoli par atrašanos alkohola reibumā sabiedriskā vietā, 4 protokoli par sīkā huligānisma gadījumiem, kā arī saņemti 46 izsaukumi uz ģimenes vai sadzīves rakstura konfliktu gadījumiem. Par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā sodīti 7 cilvēki. Reģistrēti 68 satiksmes negadījumi bez cietušajiem, 12 – ar cietušajiem.


Valsts policijas pārstāvji izsaka iedzīvotājiem pateicību par sadarbību, kuras rezultātā, pateicoties atbildīgu braucēju novērojumiem un ziņošanu policijai, aizvadītajā nedēļā izdevies notvert dzērājšoferi, kas savu transportlīdzekli vadījis vairāk kā divu promiļu reibumā. VP pārstāvji atgādina būt uzmanīgiem uz ceļa, jo, laikam paliekot tumšākam, aizvien pieaug ceļa satiksmes negadījumu skaits, kuros vismazāk aizsargātā grupa ir gājēji un riteņbraucēji, kam diennakts tumšajā laikā obligāti jānēsā gaismu atstarojošie elementi. Taču aizvadītajā nedēļā Valsts policija veikusi arī nozīmīgu darbu zādzību apkarošanā Daugavpils pilsētā – pēc ziņojumiem par 3 zādzībām no automašīnām Jaunbūves rajonā aizturēts 1991. gadā dzimis vīrietis, kas jau pirms tam nonācis policijas redzeslokā par līdzīgu noziedzīgo nodarījumu veikšanu.

 

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Latgales reģiona brigādes Daugavpils trīs daļas aizvadītajā nedēļā saņēma 22 izsaukumus – 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, septiņus uz glābšanas darbiem, bet trīs no izsaukumiem bija maldinājumi.

 

Piektdien plkst. 23:17 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Ilūkstes novada Šēderes pagastu, kur dega vienstāvu saimniecības ēka un šķūnis kopējā 120m2 platībā. Plkst. 2:01 ugunsgrēks tika likvidēts.

 

Naktī uz svētdienu plkst. 00:45 saņemts izsaukums uz Plotičku ielu Daugavpilī, kur ugunsgrēks izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg vienstāvu dzīvojamā māja 150m2 platībā. Šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks likvidēts plkst. 7:35.

 

Plkst. 2:18 tajā pat naktī VUGD saņēma izsaukumu uz Daugavpils novada Naujenes pagastu, kur dega dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka deg vienstāvu koka ēka pilnā 70m2 platībā, turklāt tai ir iebrucis jumts. Plkst. 6:57 ugunsgrēks tika likvidēts.

 

Aizvadītajā nedēļā ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega –atkritumi, vairākas vieglās automašīnas, koka paletes, garāža, pirts un neapsaimniekotas ēkas grīda.

 

Palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, piektdien Viršu ielā Daugavpilī ugunsdzēsēji glābēji nocēla no koka kaķi.

0
Autors:Grani.lv
Foto:leta

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

Vakar, 09:16 No 1. jūlija tekstilizstrādājumiem tiks piemērots jauns nodoklis. Kas notiks ar apģērbu cenām?
17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti