Latvijas Pasts Daugavpilī atklās jaunajiem vecākiem draudzīgo pasta nodaļu 0

Pirmdiena, 22 okt 2018, 15:22 Versija drukāšanai

Latvijas Pasts Daugavpilī atklās jaunajiem vecākiem draudzīgo pasta nodaļu

Latvijas Pastam īstenojot vēl vienu soli klientam labvēlīgas vides radīšanā, otrdien, 2018.gada 23.oktobrī, plkst.9 Daugavpils 1.pasta nodaļā Rīgas ielā 42a plānota jaunajiem vecākiem draudzīgās pasta nodaļas atklāšana. Pasta nodaļa pārveidota atbilstoši ģimenei draudzīgas pasta pakalpojumu sniegšanas vietas principiem, paredzot jauno vecāku prioritāru apkalpošanu un īpaša bērnu stūrīša izvietošanu.


Ideja par jaunajiem vecākiem draudzīgo pasta nodaļu izveidi tapusi sadarbībā ar Latvijas vecāku organizāciju Mammamuntetiem.lv, kas sniedza savus profesionālos ieteikumus, kā jaunajiem vecākiem labvēlīgāk organizēt nodaļu darbu. Daugavpils 1.pasta nodaļā bez jauno vecāku prioritāras apkalpošanas ar klientu plūsmas vadības sistēmas palīdzību ierīkots arī īpašs bērnu izklaides stūrītis. Pasta nodaļā ir nodrošināta piekļuve jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem un cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

 

Viens no elementiem, kas ietverts ģimenēm draudzīgās koncepcijas pasta nodaļā, ir īpaša pakalpojumu poga Jaunajiem vecākiem daudzfunkcionālajā klientu plūsmas vadības sistēmā In-Out, kas ne vien regulē klientu kustību un ļauj klientiem pieteikties pakalpojumiem attālināti, bet arī paredz prioritāri apkalpot topošās mammas un jaunos vecākus, kam līdzi bērni vecumā līdz septiņu gadu vecumam. Jaunie vecāki pakalpojumu prioritārai saņemšanai visās nodaļās, kur ierīkota klientu plūsmas vadības sistēma, var pieteikties arī Latvijas Pasta mobilajā lietotnē savā viedtālrunī.

 

Latvijas Pasts savā mobilajā lietotnē veicis būtiskus papildinājumus – kad klients attālināti pieteicies pasta pakalpojumam un izņēmis savu kārtas numuru, iespējams redzēt ne tikai konkrēto numuru, bet arī pirms klienta šo pakalpojumu gaidošo numuru skaitu, rindas virzību un prognozi par aptuveno gaidīšanas laiku. Ja nepieciešams, kārtas numuru iespējams atlikt uz piecām minūtēm vai atcelt. Mobilā lietotne klientu informē brīdī, kad rindā pirms viņa atlikuši tikai trīs numuri un kad pienācis klienta kārtas numurs, attiecīgi norādot arī kasi, kurā tiks sniegts pakalpojums.

 

Bērnu stūrītis raksturīgs ar īpašu dizainu, kas bērniem saistošā veidā informē par Latvijas Pasta darbību, atainojot Latvijas Pasta sūtījumu apmaiņas maršrutu Latvijas kartes formātā, kā arī piedāvājot krāsainu pastkaršu aizpildīšanu. Īpašā bērnu stūrīša aprīkojums izgatavots no Latvijas kokmateriāliem, un tajā izmantotas ekoloģiskas krāsas.

 

Vecākiem draudzīgā pasta nodaļa marķēta ar īpašu piktogrammu, kas apliecina, ka jaunie vecāki šajā nodaļā ir īpaši gaidīti.

 

Latvijas Pasts pēdējos divos gados aktīvi īsteno klientu ērtību un vides uzlabošanas projektus dažādās pasta nodaļās visā Latvijā.

0
Autors:preses - relīze
Foto:Publicitātes foto

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti