Latvijas volejbola izlases spēlētājs sajūsmināts par spēlēšanu Daugavpilī 0

Otrdiena, 22 maijā 2018, 14:03 Versija drukāšanai

Latvijas volejbola izlases spēlētājs sajūsmināts par spēlēšanu Daugavpilī
Latvijas izlase volejbolā nākamās divas Eiropas Sudraba līgas spēles aizvadīs savā laukumā – Daugavpilī. Jau otrdienas rītā valstsvienība dosies uz Daugavpili, kur trešdien uzņems Maķedoniju un sestdien – Kosovu, un par to savu prieku neslēpa valstsvienības spēlētājs Aleksandrs Kudrjašovs.


Pēc sekmīgās atgriešanās Eiropas līgā Klāgenfurtē ar uzvaru četros setos pār mājiniekiem austriešiem Latvijas volejbola izlase nākamās divas spēles aizvadīs vienā no tradicionālajiem valsts volejbola centriem Daugavpilī. Arī šajā izlasē ir trīs īsti daugavpilieši Deniss Petrovs, Aleksandrs Kudrjašovs un Andis Cimoška, kā arī subatietis Toms Švans, kuru daugavpilieši labprāt redz kā savējo. Maķedonieši kā finālčetrinieka rīkotāji jau nodrošinājuši vietu četru labāko komandu vidū. Tāpēc Latvijas izlasei, domājot par finālčetrinieku, jāapsteidz pārējās izlases grupā, taču par sliktu nenāks arī uzvara trešdien pār Maķedoniju, vismaz pārliecībai par saviem spēkiem.

 

"Spriežot pēc rezultāta, komandai spēle izdevās," uz aizvadīto spēli atskatās viens no daugavpiliešiem Aleksandrs Kudrjašovs. "Kā teicu jau intervijā Austrijā, abas komandas nebija gatavas pat par 80 procentiem. Tomēr tas nenozīmē, ka austrieši bija vājāk sagatavoti. Viņiem bija pat divas pārbaudes spēles. Mēs labi izpildījām trenera Avo Kēla norādījumus – ne par 100 procentiem, bet tuvu tam, un piespiedām austriešus kļūdīties. Pats biju ļoti uztraucies. Bija grūti koncentrēties pirms spēles. Varēju nospēlēt labāk, bet pirmajai spēlei ar lielu ažiotāžu, uztraukumu un spiedienu, kas bija, ir labi. Pirmās spēles notikumi jāpaņem līdzi motivācijai nākamajiem treniņiem un spēlēm, lai palielinātu apgriezienus."

 

Pagaidām Latvijas spēlētāju ieskats pretinieku varēšanā ir virspusējs, taču Kudrjašovs atzina, ka dažus no Maķedonijas spēlētājiem ir redzējis.

 

"Komanda ir jauna, un tai, cik var spriest no pieteikuma, ir mainījies arī galvenais treneris. Maķedonija jau ir "Final Four", un varbūt tā šīs spēles nevērtēs pārāk augstu. Jābūt gataviem pašiem. Tad varam vinnēt abas spēles. Par Kosovu nezinām neko, bet nedrīkst nenovērtēt nevienu pretinieku. Katra spēle mums ir svarīga. Katra spēle ir jauns izaicinājums, ar katru spēli iepazīstam sevi vairāk. Ļoti patīk, ka spēlēsim Daugavpilī un ka esmu komandā," ar nepacietību trešdienu gaida Portugālē sezonu aizvadījušais Kudrjašovs. "Kad uzzināju, ka spēlēsim Daugavpilī, ļoti gribēju iziet laukumā savās mājās. Tas būs lieliski – spēle ģimenes un fanu priekšā. It īpaši priecājos, ka to redzēs mans lielākais atbalstītājs tēvs. Domāju, ka šeit ažiotāža un spriedze būs vēl lielāka, jo no mums jau gaidīs rezultātu – uzvaras, sākot ar daugavpiliešiem – Petrovu, mani un pārējiem izlases spēlētājiem. Tas, ka spēles notiks Daugavpilī, ir vienkārši forši!"

 

Spēli ar Maķedoniju trešdien Latvijas vilki sāks pulksten 19:30, bet mačs ar Kosovu sestdien – pulksten 18:00.

0
Autors:DELFI
Foto:Renārs Koris

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties
25. oktobrī, 10:10 Apkures tarifs Daugavpilī saruks par vēl 5%; “apkures grozā” – šķelda un propāna butāna maisījums
18. oktobrī, 15:25 Daugavpilietei Marijai Trošinai apritēja 104 gadi!

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti