Vienības laukumā notika svinīgs pasākums veltīts 4. maija svētkiem 0

Ceturtdiena, 04 maijā 2017, 14:40 Versija drukāšanai

Vienības laukumā notika svinīgs pasākums veltīts 4. maija svētkiem
Atzīmējot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu Vienības laukumā notika svinīgs pasākums. Klātesošos sveica Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis. Viņš daudziem daugavpiliešiem pasniedza Daugavpils Domes apbalvojumus.


Par ilggadēju, godprātīgu darbu Daugavpils labā pasniegts Domes apbalvojums “Mūža ieguldījums” un naudas balva 400 eiro apmērā Latvijas neredzīgo biedrības Daugavpils teritoriālās organizācijas valdes priekšsēdētājai Marijai Ivanovai.

 

Pateicības raksti par ilggadēju, godprātīgu darbu, ieguldījumu Dzīvokļu un komunālas saimniecības attīstībā tika pasniegti:

 

SIA “Daugavpils dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums” galvenajam elektriķim Anatolijam Urbanovičam, galvenajam santehniķim Anatolijam Tuzikam, santehniķim Aleksandram Čukļinam, ražošanas dispečerei Tamārai Ziļai, sētniecei Zojai Ivanovai.

 

Pateicības raksts pasniegts Latgales centrālās bibliotēkas vadītājas vietniecei Dzidrai Stupānei par ilggadēju godprātīgu darbu, ieguldījumu latviešu orģinālliteratūras popularizēšanā un Latgales kultūrvēstures saglabāšanā.

 

Pateicības rakstus saņēma Ņikita Aleksejevs par aktīvu darbību pilsoniskās sabiedrības veidošanā, ieguldījumu brīvprātīgo kustības popularizēšanā un attīstībā Daugavpilī, Pāvels Matikāns par aktīvu iesaistīšanos pasākumu jauniešiem organizēšanā, ieguldījumu brīvprātīgo kustības popularizēšanā un attīstībā Daugavpilī.

 

Ar Pateicības rakstu apbalvota Daugavpils novadpētniecības un mākslas muzeja vēstures nodaļas galvenā speciāliste Gaļina Verjovočņikova par aktīvu, radošu darbu, ieguldījumu pilsētas vēstures izpētē un popularizēšanā.

 

Ar Pateicības rakstiem apbalvotas A/s “Daugavpils satiksme” tramvaju vadītāja Elga Ivanova par godprātīgu un pašaizliedzīgu amata pienākumu pildīšanu, nemitīgu profesionālo zināšanu pilnveidošanu, tramvaju konduktore Broņislava Gugņeviča par ilggadēju, godprātīgu amata pienākumu pildīšanu, autobusa konduktore Tamāra Vlaseviņina par ilggadēju godprātīgu amata pienākumu pildīšanu, ieguldījumu jaunās paaudzes profesionālajā audzināšanā.

 

Pateicības rakstu saņēma arī divi māju vecākie: Bronislavs Ratkevičs un Nastazija Karašķeviča.

 

Pensionāru apvienība apbalvošanai izvirzīja Joannu Burlačkoko par aktīvu dalību pilsētas sabiedriskajā dzīvē un sagaidot 80 gadu jubileju.

 

Pateicības rakstus saņēma Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja skolnieks Stanislavs Jefimovs par izciliem panākumiem mācību priekšmetu valsts olimpiādēs, Daugavpils vārda popularizēšanu valsts un starptautiskajā mērogā, Daugavpils Valsts ģimnāzijas skolniece Arianda Jonāne par izciliem un daudzpusīgiem sasniegumiem valsts olimpiādēs un konkursos, godprātīgu attieksmi pret mācībām, Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes eksperte projektu jautājumos Evelīna Balode par nesavtīgu darbu, prasmi motivēt un iesaistīt aktīvā projektu darbā pilsētas izglītības iestādes, Daugavpils vārda popularizēšanu starptautiskā mērogā, Daugavpils pilsētas 9.speciālās pirmsskolas izglītības iestādes skolotāja un vadītāja vietniece Anita Laurena par radošu profesionālu darbu, ievērojamu ieguldījumu iestādes attīstībā, Daugavpils 11.pamatskolas skolotāja un direktora vietniece Marina Ruskova par pašaizliedzīgu darbu, atsaucību, godprātīgu attieksmi pildot uzticētos pienākumus, profesionālo meistarību, radošu pieeju mācību priekšmetu pasniegšanā un izstrādājot mācību līdzekļus.

 

Pateicības rakstus saņēma arī kultūras darbinieki. Latviešu kultūras centra māksliniece Jeļena Nosova par ilggadēju profesionālo ieguldījumu kultūras procesa popularizēšanā Daugavpilī, Latviešu kultūras centra Sieviešu kora “Rūta” mākslinieciskā vadītāja Maruta Veļičko par profesionālo ieguldījumu kora mūzikas popularizēšanā un kora “Rūta” izaugsmes sekmēšanu, Latviešu kultūras centra folkloras dziesmu un deju kopas “Svātra” mākslinieciskā vadītāja Sarmīte Teivāne par ilggadēju profesionālo ieguldījumu latviešu tautas tradīciju attīstībā un saglabāšanā, Daugavpils vārda popularizēšanu valstī, Daugavpils Marka Rotko mākslas centra krājumu glabātājs Viktors Pētersons un Daugavpils Marka Rotko mākslas centra datortīklu administrators Kārlis Rasis.

 

Par godu Valsts svētkiem Vienības laukumā notika koncerts „Tu un es uz šīs mazās pasaules”. Koncertā kopīgā dziesmā un dejā vienojās bērnu kori, vokālie un folkloras ansambļi un deju kolektīvi no Daugavpils Saskaņas pamatskolas, Daugavpils Vienības pamatskolas, Daugavpils Valsts ģimnāzijas, Daugavpils Krievu vidusskolas – liceja, Daugavpils Centra vidusskolas, Daugavpils 3.vidusskolas, Daugavpils 10.vidusskolas, Daugavpils 12.vidusskolas, Daugavpils 13.vidusskolas, Daugavpils 15.vidusskolas, Daugavpils 16.vidusskolas un Daugavpils Latviešu kultūras centra.

0

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti