“Gada kāzas” gaida konkursa dalībniekus! 0

Ceturtdiena, 02 feb 2017, 07:00 Versija drukāšanai

“Gada kāzas” gaida konkursa dalībniekus!
Ziema Daugavpilī un Daugavpils novadā vairāku gadu garumā ir ieguvusi īpašu iezīmi: ziemā sākas ļoti jautrs pēc savas būtības pavasara projekts “Gada kāzas”, kurš pastiprina un popularizē ģimenes vērtības.


Televīzija DAUTKOM, laikraksts “СейЧас”, ziņu portāls www.grani.lv, klubs TAMIDEJA, restorāns VĒSMA, Daugavpils pilsētas dome, Daugavpils pilsētas Dzimtsarakstu nodaļa, Daugavpils novada dome kā arī Daugavpils novada Dzimtsarakstu nodaļa organizē konkursu “Gada kāzas” un pasludina konkursa “Gada kāzas 2016” sākumu.

 

Pagājusājā gadā, uzvarētāji saņēma iespaidīgas balvas. Piektās un ceturtās vietas ieguvēji, Ingūna un Mihails Vasiļjevi un Jeļena un Segejs Fjodorovi, saņēma vērtīgas balvas no sponsoriem. Trešās vietas ieguvējiem Innai un Stanislavam Vanagiem tika piešķirta dāvanu karte 500 eiro vērtībā ceļojumam no uzņēmuma DAUTKOM. Otrās vietas ieguvējiem Jekaterinai un Gunāram Strodiem tika piešķirta dāvanu karte 700 eiro vērtībā ceļojumam no tūrisma aģentūras Dinaburg Tour. Un uzvarētāji Ināra un Juris Vekšini saņēma dāvanu karti 900 eiro vērtībā ceļojumam no Daugavpils pašvaldības.

 

Uzmanību!

 

Konkursā “Gada kāzas 2016” aicinām piedalīties jaunās ģimenes, kas savas laulības noslēdza jebkurā Latvijas Dzimtsarakstu nodaļā vai jebkuras konfesijas lūgšanas namā laika periodā no 01.01.2016. līdz 31.12.2016.

 

Lai pieteiktu savu dalību konkursā, ir jāaizpilda pieteikuma anketa (anketa-svadjba-lv.doc [ b]), jāiesniedz vienu fotogrāfiju un kāzu svinību video prezentāciju (video vai slaidu veidā). Materiāli tiek pieņemti no 2017. gada 1. līdz 24. februārim portāla grani.lv (konkurs@grani.lv), laikraksta “СейЧас” redakcijā (Jelgavas iela 1b, Daugavpils, darba dienās no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 ar pusdienu pārtraukumu no plkst. 12.00 līdz plkst.13.00). Noteikumi un prasības par iesniedzamajiem materiāliem ir detalizēti aprakstītas Konkursa nolikumā, tie ir obligāti jāievēro.

 

Pārliecinieties, ka materiāli dalībai konkursā tika pieņemti var divos veidos:

 

1. Pēc tam, kad ar e-pasta starpniecību jūs nosūtīsiet pieteikumu dalībai konkursā, jums tiks atsūtīta atbilde, vai iesniegtie materiāli atbilst konkursa prasībām.

2. Ja jūs reģistrēsieties portālā www.grani.lv izmantojot e-pasta adresi, no kura tika sūtīti materiāli, tad jums būs pieejama personīga lapa, kur būs redzams jūsu sūtīto materiālu statuss.

 


 

Kad tiks pabeigta pieteikumu iesniegšana notiks video prezentāciju translācija televīzijā DAUTKOM un portālā www.grani.lv. Restorānā VĒSMA (Rīgas iela 48, Daugavpils) notiks konkursa dalībnieku fotoizstāde. Šajā laikā ikviens var nobalsot par dalībniekiem: SMS balsošana televīzijā TV DAUTKOM un portālā www.grani.lvir maksas (visiem Latvijas mobilo tīklu operatoru abonentiem - 15 eirocenti ), bet restorānā VĒSMA un caur sociālo tīklu starpniecību varēs nobalsot bez maksas. 

 

Visbeidzot, svētdien, 28. maijā Daugavpils novada kultūras centrā notiks nobeiguma balle, kurā tiks aicināti VISI dalībnieki.

 

Balsošana restorānā VĒSMA un SMS balsošanas rezultāti noteiks 15 labākos pārus. Pēc tam pārus vērtēs žūrija, kuras sastāvā būs kāzu industrijas jomas speciālisti, konkursa organizatoru pārstāvji un konkursa sponsori. Visi 15 pāri nonāks vienādā “nulles” pozīcijā. Žūrija atklātā balsošanā izvēlēsies piecus pārus - uzvarētājus. Pārējie 10 pāri iegūst sesto vietu. Žūrijas sēde, kurā tiks noteikti uzvarētāji, tiks translēta onlaine režīmā portālā www.grani.lv.

 

Uzvarētāji saņems iespaidīgas balvas. Mēs neatklāsim visus noslēpumus, taču mēs varam jūs pārliecināt, ka pieci labākie pāri nebūs vīlušies. Bez pārsteiguma nepaliks neviens dalībnieks.

 

Mēs gaidām pieteikumus no 2016. gada jaunlaulātajiem! Atsvaidziniet atmiņas par šo brīnišķīgo kāzu brīdi un padalieties ar šīm atmiņām ar citiem. Pasaulē obligāti būs vairāk mīlestības, skaistuma un harmonijas.

0
Autors:Grani.lv
Foto:pexels.com

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties
25. oktobrī, 10:10 Apkures tarifs Daugavpilī saruks par vēl 5%; “apkures grozā” – šķelda un propāna butāna maisījums
18. oktobrī, 15:25 Daugavpilietei Marijai Trošinai apritēja 104 gadi!

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti